2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
خداروشکر خوبین عزیزم من مکمل فقط ویتامین دی و آهن و مولای ویتامین حالا باداروهای دیگم به نظرت۵۵دذصد ...

نمی دونم عزیزم 

فک کنم ۳۴ هفته بازم واسه وزن باید بریم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساراجون تیکرت چرایهو دوهفته رفت جلو

تیکرمو گذاشتم واسه ۳۸ هفته که سزارینه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستای گلم به نظرتون این مثبته؟ روز نهم انتقال هستم، الان همسرم رفت بی بی چک گرفت گذاشتم این خط کمرن ...

به به مبارک باشه مامان شدنت عزیزم 😍😍😍قسمت همه ی منتظرا از این مثبت شدنا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام گلم مرسی ج دادی والا چی بگم پاشدم رفتم تا بیمارستان عرفان که از خود دکتر اسرافیلی برام بپرسن که ...

آنا جون نگران نباش عزیزم مایعات زباد بخور کلا برا امیکرون میگن تستها جواباش درست در نمیاد من برادرشوهرم مثبت شد جاریم منفی باهمم گرفته بودن مراقب خودت باش خیلی ایشالا که زود زود خوب شی عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اره چرا ؟البته هنوز یا منشی هماهنگ نکردم نکنه نیست ؟

عزیزدلم کلی تبریک میگم دختر دار شدنتو❤️❤️🥰👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥳🥳🥳💋

عزیزم فقط استراحت کن فقط و فقط ایشالا که حل شه به زودی 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آنا جون نگران نباش عزیزم مایعات زباد بخور کلا برا امیکرون میگن تستها جواباش درست در نمیاد من برادرشو ...

مرسی عزیزم‌ممنونم از دعای خیرت. از همین تست کیتی ها داده بودن؟ یا پی سی آر؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دعام کن حالم خیلی بده عزیزم. نه من هیچی روم اثر نداره دیگه. 

زنداداش منم همینجوری بود.بشدت بالا میآورد.اما مربای پرتقال(با پوست)میخورد بهتر میشد.سیرابی کمتر خوب میکرد حالشو

زنداداش منم همینجوری بود.بشدت بالا میآورد.اما مربای پرتقال(با پوست)میخورد بهتر میشد.سیرابی کمتر خوب ...

خیلی بده انشالله همه منتظرا مامان بشن ولی اذیت نشن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ان شاالله که خیره گلم، من الان همسرم بی بی چک خرید گذاشتم خط کمرنگ افتاد، الان عکسشو میذارم، دست و پ ...

خدارو صدهزاربارشکر عزیزم.خداروشکر هانیل جونم.ایشالا خدا بهترین هارو برات رقم بزنه عزیزم.  

برای منم دعا کن هانیل جونم.ممنونم.

بچه ها من ۲۷ هفته و ۵ روز رفتم سونو وزن جنینو گفت ۱۱۰۰ کمه؟دکتر سونوگرافی گفت رشدش ضعیفه😢ولی دکتر ...

اگه قند نداری لیدی میل بخر بخور، میگن برای وزن گیری جنین خوبه و در کنارش پروتئین خیلی بخور، مثل گوشت و مرغ و ماهی، مغزیجات و شیر و ماست هم برای وزن گیری خیلی خوبه، انشاءالله که وزن می گیره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست