2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

دوستای گلم، از ابراز محبت و پیام تبریک تک تکتون ممنونم، خیلی خوشحالم که وارد این تاپیک شدم و حرفا و اتفاقاتی رو با شما در میان گذاشتم چون حتی مادرم هم چیزی نمیدونه، بعد از دست دادن پسرم شاید این اولین احساس شادی از ته دلم بود که بابتش بی اختیار اشک ریختم، از ته دلم برای همتون دعای حاجت روایی دارم، ان شاالله که همتون خیلییییییی زود صاحب اولاد سالم و صالح بشید که تاج سرتون بشه و خیر دنیا و آخرت اون باشه، نامدار و خوشبخت و عاقبت بخیر باشه زیر سایه امام زمان و پدر و مادرش.

من تک تک ریپلای نکردم تا سوالات بقیه دوستان این وسط گم نشه یا نادیده گرفته نشه، ان شاالله جواب آزمایشم هم که مثبت شد یه لیست کامل از تمام تجربیات و اتفاقاتی از اولین روز دکتر رفتنم تا مثبت شدنم می‌نویسم و اینجا میذارم شاید کسی به دردش بخوره.

آنتون سلامت، دلتون خوش عزیزای دلم ، التماس دعا 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم‌ممنونم جواب دادین عه من اطلاع نداشتم بیمارستانشونو عوض کردن یعنی منکه جنینام ابانه ممک ...

خواهش میکنم‌‌. عوض نکردن آبان هم هستن اما به همه میگه بیاین محب. ممکنه شما جنیناتون اونجاست همونجا انتقال بدین. من تازه میخوام پانکچر کنم.

خدا خیرت بده که گفتی بمن هر شش ساعت استامینوفن داده پس منم همون روزی یدونه میخورم فعلا .شمام روزی ید ...

فداتشم در صورت درد گفت بخور عزیزم آبریزش منظورش کیسه آب بود آنا جون 

برا گلو درد من شربت عسل خوردم خیلی خوب بود روزی چندنوبت بخور انشاءالله که خیلی زود رفع میشه عزیزم زیاد خودتو استرسی نکن این استرسش از همه چی برات بدتره عزیزم به شرط لیاقت دعاگوی همه هستم عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فداتشم در صورت درد گفت بخور عزیزم آبریزش منظورش کیسه آب بود آنا جون  برا گلو درد من شربت عسل خ ...

مرسی عزیزم چشم چند دقیقه پیش خوردم آب جوشو با عسل و لیمو ترش قاطی کردم مرسی گلم انشالله خودتم حاجت روا بشی و صحیح و سالم نی نی رو بغل بگیری😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خب چاره فقط شیاف و امپول و استراحته؟

بله ولی نوع آمپول و مقدارشو با توجه به مشکل دکترت تعیین میکنه عزیزم مثلا دکتر متین من خونریزی که بخاطر پایین بودن جفتم بود اونموقع بهم آمپول پرولوتون داد هفته ای یدونه. به هر حال بهتره زودتر علت پیدا بشه که طبق اون دکتر دارو بده

مرسی عزیزم چشم چند دقیقه پیش خوردم آب جوشو با عسل و لیمو ترش قاطی کردم مرسی گلم انشالله خودتم حاجت ر ...

فدات بشم انشاءالله هممون نی نی های سالم وصالح بیاد تو بغلمون به حق این ماه عزیز🤲🏻🤲🏻🤲🏻

این روزا خیلی خیلی حساس ودل نازک شدم تقی به توقی به یاد چشم انتظارا اشکام میاد بخدا انشاءالله همگی دلشاد شن این ماه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
از شانس افتاده به جمعه

من یبار شونزده هفته خونریزی کردم اونموقع زیر نظر دکتر متین بودم تماس که گرفتم گفتن سریع برو نزدیک خودتون بیمارستان زنان که سونوت کنن و علت معلوم شه که من طبق سونو مشخص شد خونریزی از جفتم بوده چون اونموقع سرراهی بود انگار و پایین بعد با سونوم رفتم بیمارستان آرمان که دکتر متین هست اونجا بهم آمپول پرولوتون سریع زدن و بعدم گفتن هفته یکی بزنم شیافمم یکی اضافه کردن.

کلا نظر دکتر من این بود که وقتی خونریزی اتفاق میفته خونه نشینیم ولی شما مثل اینکه گفتی لکه بینی هستی اون چندان نگران کننده نیست عزیزم ایشالله که هیچ چیز مهمی نباشه و زودی رفع بشه

خب چاره فقط شیاف و امپول و استراحته؟

عزیزدلم خودتو نگران نکن چیز خاصی نیست لکه بینی قهوه ای خطرناک نیست عزیزم پروژسترونتو استفاده کن سرساعت واستراحت کن اگه ادامه دار بود حتما با دکترت درمیون بذار 

فدات بشم انشاءالله هممون نی نی های سالم وصالح بیاد تو بغلمون به حق این ماه عزیز🤲🏻🤲🏻🤲🏻 این روز ...

الهی آمین الهی آمین این دعای همیشگی منم هست ایشالله هرکی نی نی میخواد خدا خیلی زود به مرادش برسونش. حق داری دل نازک بشی منم کلا همینم تا یچی میشه گریه میکنم خدا ایشالله به همه کمک کنه😇

سلام دوستان من هفته ۱۴ بارداری هستم و مامایی ک تحت نظرشون هستم گفتن هفته ای یدونه آمپول نوروبین بزن ...

سلام عزیزم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه آمپول نوروبین خانواده ویتامین ب هستش اونم مشکلی نداره تو بارداری دکتر من برا حالت تهوع ب۶ بهم داده بود زنداداش منم دکترش هفته ای ۱دونه گفته بود بزن باز بچه ها میان میگن بهت اونایی که داشتن 

دوستای عزیزم کسی می دونه برای سر درد چی میشه استفاده کرد؟ من الان تستم مثبت شده نمی‌دونم چه می‌کنی میتونم استفاده کنم، از دیشب هم سر درد دارم دیگه چشامو نمیتونم باز کنم از درد سرم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم قربونت پس خوبه عزیزم دکتر من گفت منحنی ۵۰ یعنی نرماله دقیقا عزیزم شما دارو چی استفاده م ...

خداروشکر خوبین عزیزم

من مکمل فقط ویتامین دی و آهن و مولای ویتامین حالا باداروهای دیگم به نظرت۵۵دذصد یعنی چند کیلویی به دنیا میاد؟؟؟