2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
سلام خانما توروخدا اگه میدونید بگید من الان بهتره چکار کنم کل دیشبو از پا درد نتونستم بخوابم گاهی حا ...

انا جونم منم‌از درد پا بیچاره بودم شبا هرکاری میکردم نمیتونستم از درد بخوابم حتی نمیتونستم خوب راه برم وقتی پیش دکترم رفتمم بهش گفتم گفت طبیعیه فشار یه لگن و اینا اواخر هی بیشتر میشه حتی اومدم اینجا از بچه هاهم پرسیدم. نگران نباش باید تحمل کرد فقط

خداياشكرت....❤️ 

خانم ها جنسیت تو ۱۷ هفته و ۲روز قابل اطمینانه ؟منم‌تیکر بذارم 🥰🥰🥰...ان شالله قسمت همه منتظرا ...یه سوال دیگه که حسابی  نگرانم کرده دهانه رحم یکم باز بشه با پروژسترون و استراحت بسته میشه ؟خیلی نگرانم هی می خوام خوش باشم هی نمیشه ...بهمم گفتن جفتت اومده پایین !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هیستروسکوپی رو ترجیح میدم چون سونو هیسترو بدون بیهوشیه، من کلا میترسم از اسپوکلوم و حالم خی ...

منم اینجوریم دقیقا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم ممنونم تو خوبی؟ چهارشنبه هفته دیگه سونو دارم الان 22 عفته ست استراحتم و هنوز  مشکل ...

ای بابا، انشالله بزودی از بین بره هماتوم

من فکر میکردم جفت پایین بوده، از اول هماتوم داشتی یا جفت خیلی پایین بود؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم اینجوریم دقیقا

آخرین بار که مجبور شدم سونوی هیسترو کنم دکترم بهم والیوم داد که ریلکس بشم و عضله هام منقبض نشه که خیلی خوب بود

ناراحت نباش عزیزم ، انشالله تو بهترین شرایط انتقال میدی و مامان میشی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانم ها جنسیت تو ۱۷ هفته و ۲روز قابل اطمینانه ؟منم‌تیکر بذارم 🥰🥰🥰...ان شالله قسمت همه منتظرا ...ی ...

برای من و قطعی تو 16 هفته تشخیص داد/... تیکرو بذار

طول سرویکست پایین نیومده و فانلینگ داشتی؟ تو واژینال تست فشار هم برای دهانه رحم گرفتن؟

دوست من دهانه رحمش باز شده از هفته 26 حدودا ولی با استراحت و پرولوتون نینی هست و الان هفته 34 هستش/... بسته نشد ولی مشکلی هم ایجاد نکرد

ای بابا، انشالله بزودی از بین بره هماتوم من فکر میکردم جفت پایین بوده، از اول هماتوم داشتی یا جفت خ ...

مرسی عزیزدل

جفتم اول پایین بود تو ان تی/... اما برای آنومالی رفت بالا و خلفی شد

اما دو ماه و خورد ای خونریزی داشتم برای هماتوم و خطر سقط تو هفته 16 /...کل ساکم جدا شده بود و فقط جفت مونده بود

مرسی عزیزدل جفتم اول پایین بود تو ان تی/... اما برای آنومالی رفت بالا و خلفی شد اما دو ماه و خورد ...

آخی… حتما همه چیز عالی پیش میره و دخترت به سلامت میاد تو بغلت، اصلا استرس نداشته باش و استراحت کن 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

امروز یازدهم انتقاله ومن همچنان از بی بی چک وحشت دارم  چون سابقه ی خوبی باهاش ندارم.بچه ها کی روز یازدهمش یا نزدیک یازدهمشه.علائمتون چیه.من فعلاامروز علایمی ندارم.

برای من و قطعی تو 16 هفته تشخیص داد/... تیکرو بذار طول سرویکست پایین نیومده و فانلینگ داشتی؟ تو واژ ...

ممنون عزیزم جواب دادی بله تست کرد گفت خطری نمی بینم اما حرف اخر و معاینه چشمی می زنه خیالمو راحت نکرد! تو سونو سرویکسمم خوب بود دکتر خودمم گفت استراحت ان شالله به خیر بگذره ممنون

من روزی

دوتا آمپول پروژسترون 

یدونه شیافش 

۶تااسترادیول یه آسپرین 

یه آمپول انوکسا 

یدونه د۳

یدونه اسیدفولیک 

یدونه ب کمپلکس

میخورم.بنظرتون زیاد نیستن اینا؟

بچه ها خدا کنه برای همه مثبت بشه,منم همینطور.  

من روزی  دوتا آمپول پروژسترون  یدونه شیافش  ۶تااسترادیول یه آسپرین   یه ...

نه مال من فقط استرادیول ۳تا بود ب کمپلکس هم نداشتم هپارین هم داشتم به جای انوکسا می دونم خیلی زیاده ولی تحمل کن کم کم  کمترش می کنن دنبال  علایم نباش علایم از ۶و ۷ هفته سراغت میاد ان شالله 

آخی… حتما همه چیز عالی پیش میره و دخترت به سلامت میاد تو بغلت، اصلا استرس نداشته باش و استراحت کن 💗

ممنونم عزیزدلم  

ایشالا تو هم ب زودی با هرچیزی ک دوست داری دلت شاد بشه  

توکل به خدا