2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امشب یبوست فوق شدید گرفتم خیلی ببخشید با روغن زیتون و الو هم برطرف نشد مجبور شدم زور بزن ...

نه عزیزم نترس منم اوایل یکی دو بار اینجوری شدم

بسپار بخدا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم نترس منم اوایل یکی دو بار اینجوری شدم بسپار بخدا 

عزیز دلم دارم سکته میکنم شیاف دیکلوفناک گذاشتم داره کمتر میشه . ادم بدونه طبیعیه بقیه هم همین مراحل رو طی کردن خیالش راحت میشه

سلام عزیزم انشاالله که مثبتی و همینجا خبرشو بدی هممون خوشحال بشیم اره امکانش هس بعنی فک نکن پروژسترو ...

سلام دوست عزیز بله دقیقا همینطوره من هم با هون هنه دارو روز پریودم دقیقا پریود شدم و منفی 

سلام دوستای عزیزم ..شما همتون برام مثل خواهر میمونین وقتی یکی از شما مثبت میشه از ته دلم براتون خوشح ...

عزیزدلم‌ الهی بحق این شب عزیز کلی جنینای خوب و با کیفیت برات تشکیل شه و دوتاشونو انتقال بدی و چند ماه دیگه بیای از اینکه دوقلوهات نمیزارن شبا بخوابی بگی☺☺☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم من کلیه درد گرفتم طبیعیه بنظرت؟ شما نداشتی؟ 

سلام عزیزم نه من نداشتم فردا حتما زنگ بزن به دکترت ببین چی میگه 

عزیز دلم دارم سکته میکنم شیاف دیکلوفناک گذاشتم داره کمتر میشه . ادم بدونه طبیعیه بقیه هم همین مراحل ...

پس عزیزم فک نکنم کلیه باشه چون درد کلیه با دیفلوفناک فک نکنم خوب شه

ببخشید تو رو خدا ، همسرم گفت بریم سونوگرافی گفتم بزار اول از دوستام بپرسم . تو رو خدا دعا کنید خوب ش ...

اره عزیزم بری خیالت راحت میشه بهتره 

فردا صبح به دکترت زنگ بزن ببین نظرش چیه

ببخشید خیلی مزاحمت شدم چون درد داشتم اشتباه منوجه شدم شرمنده ، بازم ممنون 

این چه حرفیه عزیزم مراحمی 

هر سوالی بود بپرس بدونم حتما جواب میدم