2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
دوستان گلم امروز روز هشتم انتقال هستم، از غروب دل درد و کمر درد دقیقا شبیه پریودی دارم ولی شکر خدا ل ...

تاجاییکه پرسیدم از دکترم ,گفتن تاپروژشترون می‌زنیم پریود نمیشن.درد زیرپا و کمر درد و تهوع و سردرد هم عوارض پروژسترونی.توی بروشور آمپولهای نوشته بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاءالله در حین مصرف ویتامین ها خدا سوپرایزت می‌کنه و طبیعی مامان میشی به حق فاطمه زهرا😍😍

ممنونم از دعای قشنگت امیدوارم خدا بهم رحم کنه از بس طول کشید ۶ساله منتظرم دیگه تصور حامله شدن برام غیر ممکن شده 

نگران نباش عزیزم.هممون یجورایی این دردها رو بخاطر آمپولهای و شیافها تجربه می‌کنیم.یکی کم یکی زیاد

من فقط بشدت استرس دارم.رتستش با صحبت های شما دوستان عزیزم,این ده روز رو تونستم تحمل کنم

سلام گلم بنظرم اگه هزینه رفتن ب تهران رو نداری یبار دیگه همین اهواز امتحان کن ایشاا... ک مثبت میشی م ...

عزیزم واقعا روح و روانم بهم ریخته دیگه جرات ندارم برم زیر دست دکترا اینجا تهرانم فعلا شرایط مالی جور نیست تا بعد عید ببینم چی میشه کاش خدا برامون معجزه کنه 

برا شما مشخص شد چرا لک بینی داشتین؟

من قرص آ اس آ می‌خوردم گفت دفعه ی بعد اونو نخور دیگه، ایندفعه فقط استرادیول خوردم شکر خدا دیگه لکه بینی نیفتادم، واسه شما هم حتما خیره گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم، خوبی؟ من نمیدونم چرا دکترهای ایران انقدر میترسن از واکسن اینجا میگن هر وقت شد بزنین، ح ...

سلام‌عزیزم.قربونت‌برم‌خوبم

خودت‌خوبی.درجریان‌کارهات‌هستم

انشالله‌بهترین‌هادرانتظارت‌هس

همون‌به‌خدامیخاستم‌نزنم

گفتم‌یه‌وقت‌بهانه‌دوزسوم‌نگیرن.رفتم‌زدم

دیگ‌توکل‌برخدا.‌.خداخودش‌رحم‌کنه‌ازدست‌این‌دکترهارحم‌کنه

ممنونم‌ازت‌که‌برام‌وقت‌گذاشتی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

دخترا تو این ماه رجب براتون بهترین ها رو از خدا می‌خوام انشاالله تو زندگیتون رد پایی از مهربونیای خدا باشه و به حاجت دلتون برسین 

التماس دعا خواهرای گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خواهش میکنم عزیزم.این چند روز اسم شما و بقیه رو تا می‌دیدم دنبال میکردم صحبت‌ها رو.بهم آرامش میدادین

لطف داری گلم، الان خودم یکم کم طاقت شدم، تا امروز خوب بودم ولی از غروب که یهو درد پریودی گرفتم یکم بهم ریختم، تا الان تیر کشیدن زیر دل، تهوع وحشتناااااااک، درد شدید سینه هر روز داشتم ولی گفتم از عوارض داروهاست، غروب که یهو درد پریودی گرفتم یکم نگران شدم 😕

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
استرس نداشته باش توکل کن به خدادخیل ببندبه امام رضاوحضرت ابلفضل دست خالی ردت نمیکنه من ازاوناحاجتموگ ...

ممنونم عزیزم  چشم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من قرص آ اس آ می‌خوردم گفت دفعه ی بعد اونو نخور دیگه، ایندفعه فقط استرادیول خوردم شکر خدا دیگه لکه ب ...

من هم آ اس آ دارم هم آنوکساپارین.

ممنونم گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱