2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
الان نگاه کردم تصویرش رو تو اینترنت، برای من فقط ساک رو دیدن    

اشکال نداره گلم

حالا زوده

انشالله تا دفعه بعد هم جنین هست و هم کیسه زرده و ضربان

گفته کی بری باز؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اشکال نداره گلم حالا زوده انشالله تا دفعه بعد هم جنین هست و هم کیسه زرده و ضربان گفته کی بری باز؟

ممنونم، توکل به خدا

انشالله هفته آینده چهارشنبه می رم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا همین شرایط رو دارم میخوام برا قلب و ان تی شهر خودم برم دکتر راستی گفتی امروز فقط کیسه زر ...

من امروز نرفتم من شنبه رفتم سونو واژينال كرد تو ذهنم هس گف ساك و ديدم ولي كيسه زرده رو يا نديده يا من متوجه نشدم فقط ٧ ميل بودن ديدم نوشت خيليم گف مراقب باش دوقلويي خطرناكه و اين حرفا 

من از يه طرف خوشحال شدم از يه طرفم ترسيدم 

الان هم گاهي تهوع دارم موقع غذا به من رژيم غذايي خاصي نداد من فقط با ماست و دوغ ميتونم غذا بخورم نميدونم واقعا ضرر داره 

من اول دکتر حمدی میرفتم بعد موسی پور ولی راضی نبودم ازشون اصلا مشکلو دقیق بررسی نمیکنن یه راست کاشت ...

عزیزم تو‌ با موسی پور هم‌پانکچر کردی هم انتقال ؟ 

منم با دانایی بودم الان میخوام برم پیش موسی پور خوب نیست یعنی ؟ آخه پیش کدوم دکتر بریم هیچکدوم همه چیز رو‌بررسی نمیکنن که ؟ فقط بلدن بذ عجله پانکچر کنن بعد هم انتقال 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم تو‌ با موسی پور هم‌پانکچر کردی هم انتقال ؟  منم با دانایی بودم الان میخوام برم پیش موسی ...

من هم با دانایی انتقال دادم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
زیر ۳ دقیقه خط انداخت  باورم نمیشه اصلا🥺🥺 شوهرمم کلی دعوام کرد

مباااااارک باشه عزیزم، به سلامتی و میمنت، الهی که صحیح و سلامت بدنیا بیاد و تولد ۱۲۰ سالگیشو جنش بگیری، نامدار خوشبخت و عاقبت بخیر باشه عزیزم ⁦❤️⁩🌹💋🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان. من امروز روز دوازده پریودمه. روزی ۵ تا استرادیول میخورم و دو تا سیلدنافیل واژینال دارم با اینا امکانش هس پریود بشم؟

از غروب زیردلم درد داره و تو ترشحاتمم خون دیدم.

چیکار باید بکنم؟ ینی هنوز وسط سیکلمم نرسیده دارم پریود میشم ؟ مگه میشه؟

ینی انتقال این ماهم پر؟😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم تو‌ با موسی پور هم‌پانکچر کردی هم انتقال ؟  منم با دانایی بودم الان میخوام برم پیش موسی ...

آره هم پانکچر هم انتقال ولی افت بتاشدم یه ایرادی که داره برای آزمایش واین چیزا میفرسته جایی که خودش میگه و دور بود برای ما با اینکه نزدیک مطب آزمایشگاه هست، نمیدونم منم تعریف دانایی رو شنیدم سردرگمم

اره صددرصد نیست اما اصولا اگه بگه پسر معمولا درست در میاد به من ان تی جنسیت و گفتن و همون شد

به من گفت احتمالادخترهستش پرسیدم گفت تو۱۶هفته صددرصدگفته میشه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
آره هم پانکچر هم انتقال ولی افت بتاشدم یه ایرادی که داره برای آزمایش واین چیزا میفرسته جایی که خودش ...

من پیش دانایی انجام دادم خیلی راضی هستم کارش حرف نداره برودانایی باباراول نتیجه میگیرن

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
من پیش دانایی انجام دادم خیلی راضی هستم کارش حرف نداره برودانایی باباراول نتیجه میگیرن

خیلی مبارکتون باشه عزیزم ان شاءالله به سلامتی دل خوش نی نی هاتو بغل کنی🤲میگن خیلی باید منتظر بشینی تو مطبش دیر به دیرهم وقت میده

خیلی مبارکتون باشه عزیزم ان شاءالله به سلامتی دل خوش نی نی هاتو بغل کنی🤲میگن خیلی باید منتظر بشینی ...

ممنون عزیزم ایشالاشماهم نتیجه ببینی برات دعامیکنم خدابچه سالم صالح بده، اره فقط اینش سخته زیادطول میکشه توبیمارستان ولیعصرولی کارش خوبه من خیلی راضی هستم