2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
انشاءالله عزیزم‌.راستی مبارکه جواب آزمایشت دوبرابر شد انشاءالله که همینطور به رشدش ادامه بده ویه مام ...

انشاالله با دعای شما عزیزان انشاالله دل تو هم به زودی شاد بشه بحق حضرت علی اصغر

دعام کن خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم فعلا که خدا برای ما اینطور خواسته عزیزم لطفا برام دعاکن شاید خدا با دعای شما دلش به رحم ...

بحق همین وقت از خدا می‌خوام هر آرزوی قلبی داری بهش برسی و دامنت سبز بشه محتاج دعاتم خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالله پنجشنبه هم دست پر برمیگردی فدات شم

تو که عزیزمی 

ممنون از دعای قشنگت و دلگرمیت توکل بخدا

دعام کن عزیزم 

عزیزم بفکرتم اسم قشنگت چیه

قربونت برم گلم. هم نامیم. منم فاطمه ام  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من دوز اول و قبل بارداری زدم دوز دوم و هفته ۱۴ زدم اونم استرا! من از چندتا دکتر خارج از کشور هم پرسی ...

هیوا جون خیلی میترسم بزنم نمیدونم اصلا دلم شوور میزنه همش . نمیتونم تصمیم بگیرم از ترسم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم مرسی از احوالپرسیت نه همون خیلی وقت پیش قلبش ایستاد و مجبور شدم سقط کنم هفته ۷

الهی برات بمیرم اینقدر سختی کشیدی بخدا اصلن نمیدونم چی بگم انشاالله بهترینها در انتظارت باشه

الان در چه حالی عزیزم

خانما توروخدا اگه کسی میتونه جواب منو بده من باردار نمیشم هر کاری هم میکنم شوهرم دکتر اینا نمیبره بب ...

سلام گلم اگه قرار بود هرکس بلند بشه سر از خود قرص بخوره و باردار بشه ک دیگه دکتر میخاستیم چیکار ببخشید رک حرف میزنم ولی شما باید برید پیش ی دکتر متخصص تا علت رو پیدا کنه لطفا پیش پزشک بی تجربه هم نرید چون فقط ب بدنتون ممکنه آسیب بزنه انشاا... ک سالمید و نیازی ب داروهم نداشته باشید عزیزم

خدا ایشالا کمکمون کنه زندگیم شده کابوس برام میدونم الان چه حالی داری ...ولی جز التماس بخدا کاری از د ...

سلام گلم بنظرم اگه هزینه رفتن ب تهران رو نداری یبار دیگه همین اهواز امتحان کن ایشاا... ک مثبت میشی من دیگه نمیرم کلینیک مهزیار رفتم بیمارستان امام دکتر مرمضی و نیکبخت و سالمی هستن تمام سونوها پانکچر و انتقال رو خودشون انجام میدن هزینه اشم واقعا قابل مقایسه با خصوصی نیست من تازه چهار روزه انتقال دادم و هزینم انتقالم فقط یک میلیون تومن شد 

انتقال سومم بود واقعا بدنم دیگه نمی‌کشه سه تا میوم دارم کیست سینه دارم خدا به دل همسرم نگاه کنه خیلی ...

مطمئنم ک بتات میره بالا دختر وقتی دوبرابر شده خب دیگه نگرانیت برای چیه معلومه با بتای پایین کیسه دیده نمیشه زود رفتی برای سونو 

الهی برات بمیرم اینقدر سختی کشیدی بخدا اصلن نمیدونم چی بگم انشاالله بهترینها در انتظارت باشه الان د ...

خدا نکنه عزیزم💗 چی بگم واقعا؟ انشالله که خدا کمک کنه به هممون

لیلا جون شما همون دوستمونی که میخواستی سیکل رو شروع کنی و دیدی باردار هستی دیگه؟ دکترتون نصر بود درسته؟

آی دی دوستان رو دقیق یادم نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
هیوا جون خیلی میترسم بزنم نمیدونم اصلا دلم شوور میزنه همش . نمیتونم تصمیم بگیرم از ترسم 

اینهمه پزشک و دانشمند میگن بزنید حتما یه چیزی میدونن عزیزم اگه عوارض گرفتن کرونا رو تووی بارداری بخونی همین فردا صبح میری میزنی تازه سینوفارم که سیستمش مثل بقیه واکسنا از ویروس کشته شده س و مثل انفولانزا و بقیه واکسناس که دیگه اصلا و ابدا فکر نداره 

باز خودت میدونی من اینقد ترسیدم از عوارضش حتی ریسک نکردم

اینم بگم یه جوری من ایزولم و هیچ جایی نمیرم که فک نکنم هنوز کسی مثل من رعایت کنه به طرز عجیبی هیچ جایی نمیرم قبل بارداریمم شاغل بودم  اما مثل اونا که مبخوان برن ای سی یو میرفتم بیرون😂الان که باردارم حتی شغلمم از ترس کرونا گذاشتم کنار یه وققت بچه چیزیش نشه توو این دوسال مادرمم حتی خونم نیومده اینجوری بهت بگم

تصمیمش با خودته عزیزم دیگه خود دانی اما تصمیمتو بگیر خودتو اذیت نکن 😜

منم به اینش فکر کردم اما راستش به دکترم گفتم گفت اگه جایی نمیری نزن اجباری نیست من گفتم  ر ...

منم اصلا نمی خواستم بزنم ولی دکتر گفت برای بچه هیچ خطری نداره و نزدنش خطرناکتره دفعه قبل بهم گفت اگه جایی نمیری و مواظبی نزن این دفعه گفت حتما بزن

اره هفته دیگه میزنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍