2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
بمیرم الهی چقدر سختی کشیدی مطمئن باش خدا جواب صبرهاتو خیلی قشنگ میده  منم توی هفته بیست پنج با ...

الهی عزیزم... خدا نکنه 

خدا بزرگه چاره چیه باید ساخت به امیدی روزی که بریم پیششون .انشالا خدا دل شما رو هم شاد کنه 

سلام دوستان گلم شب همگی بخیر 

عزیزان من روز چهارم پریود هستم 

روزی سه تا اوابوست میخورم 

یه دونه بکمپلکس 

یه دونه پودر فرتو لید 

یک دوم کلومفین

یه دونه لتروزول 

با قرص لووتیروکسین

الان دوروز  که لتروزول و کلومفین میخورم به شدت شکمم درد میکنه نمیتونم خم و راست بشم زیر شکمم خیلی درد میکنه 

به نظرتون عادی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بگردم عزیزممممم، حس و حالتو میفهمم، من هم پنج سال پیش پسر سه روزمو از دست دادم، هنوز نگاهش جلوی ...

الهی آمین عزیزم دوران خ وحشتناکیه دقیقا جهنم دنیا رو دیدیم خدا بهمون کمک کنه و دلمون شاپ بشع

توکل بخدا دلم به خدا گرمه انشاالله پنج شنبه هم مثل همیشه هوامو داشته باشه  آره خعیلی سخته من ب ...

خداروشکر عزیزم

خیلی خوشحال شدم

انشالله پنجشنبه هم دست پر برمیگردی فدات شم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یک ماه اینطوری شد، البته ضخامتش پایین نیومد ولی کدر شد و نمای سه خطیش بهم ریخت برای همین کنسل شد، ام ...

خداروشکر عزیزم

سابقه کورتاژ که نداشتی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه پزشک خودم نبود رفتم همونجایی که میرفتم همیشه اینجوری استرس داد دوباره پاشدم رفتم رویان سونو شدم ...

الهی شکر

دیگه نرو اونجا

از دست این تشخیصای مزخرف آدم بعضی وقتا ..‌

الهی شکر سعی کن خودتم یک آروم باشی

قربون تکوناش💞💞ممنون دلم به دعاهای دوستای خوبم گرمه 

انشالله فدات شم

ممنونم ازت❤💚❤

سلام دوستان گلم شب همگی بخیر  عزیزان من روز چهارم پریود هستم  روزی سه تا اوابوست میخورم& ...

بله عزیزم عادیه چون این داروهای هورمونی میتونن باعث درد خفیف رحم و تخمدان بشن

اگر خیلی دردت زیاده به دکتر بگو حتما

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله عزیزم عادیه چون این داروهای هورمونی میتونن باعث درد خفیف رحم و تخمدان بشن اگر خیلی دردت زیاده ب ...

ممنونم عزيزم بله ولی سری های قبل حتی آمپول هم داشتم به این شدت درد نداشتم ولی قرص های هورمونی رو نداشتم

خدارو شکر عزیزم منتظره جواب ازت بودم انشالله به سلامتی ودل خوش 

عزیز دلم ممنون انشاالله رشد کنه خوشحالیم چند برابر بشه انشاالله تو هم برا دخترمون به زودی یه داداش میاری

دعام کن عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چهقد خوشحال شدم عزیزم. از ته قلبم برات دعا کردم تو دلی نازت برات بمونه و به سلامتی به دنیا بیاریش پن ...

یه دنیا ممنون از مهربونیت عزیزم شکر خدا شمارو دارم

توکل بخدا انشاالله خدا هوامو داره

دعام کن عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
والا من که دو ماه دیگه انتقالمه دکترم گفت دوز سوم و نزن

عجیبه عزیزم، من امریکا زندگی میکنم اینجا دکترها میگن هر واکسنی که دسترسی دارید رو بزنید حتما. چون زدنش از نزدنش خیلی بهتره

نمیدونم تو بارداری میگن بزن یا نه

من ۳ دوز رو زدم و دوز دوم وقتی نوبتم شد که وسط سیکل iui بودم. دکتر گفت اشکالی نداره حتما بزن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️