2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047466 بازدید | 684604 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوابوست و فرتیل اید زنانه روزی چندتا استفاده میکردی ؟

جریان من مال سه سال پیشه.

اوووبوست بنظرم روزی چهارتا بود، یادم رفته.

امامن ده سال بود نازایی داشتم  .تعریفش رشنیدم بااینکه گرون بود خریدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم اوابوست روی تعداد هم تاثیر داره ؟

بله واقعا تأثیر داشت.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یعنی رو تخمک تاثیر میزاره و تخمک ازاد میشه و اقدامی صورت نکرفته پس خوردن و نخوردنش فرق نداره یا کلا ...

عزیزم اوابوست و فرتیل اید رو آزاد شدن یا نشدن تخمک اصلا نقشی نداره ،تخمک رو تقویت میکنه کیفیتش خوب میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خوب پس چرا تا حالا نشدم این دارو کمک میکنه به بارداری

کمک که میکنه ،اگه کمک نکنه که تو ای وی اف نمیدن ،اگر میدن حتما مزیت داره ولی خوب بدن با بدن فرق داره مثلا ممکنه تو بری به تو دکتر بده یه کسی دیگه بره به اون نده منظورم اینه سرخود نخور

جریان من مال سه سال پیشه. اوووبوست بنظرم روزی چهارتا بود، یادم رفته. امامن ده سال بود نازایی داشتم ...

به نظرت روزی یکدونه تاثیر میذاره البته هراه با مکملهای دیگه 

احدی جز همسرم نمیدونه واین تنهایی خیلی آزاددهنده اس و واقعا نخواستنش بدترین درده. پستتون رو که خوند ...

شک نکن تهش خیلللللی شیرینه. مردها به اندازه یه زن نمیتونن مارو درک کنن. این هورمونهایی که واردبدنمون میشن کنترل رو ازمون گرفتن.بقول دوستمون ما یا بارداریم یا پریود.از بس که هورمونهامون دستکاری میشن  و کم و زیاد میشن.

دوره پانگچر ادم ناخوداگاه گریه میکنه .خسته میشه . 

استرس زیاده

😉

کسی همسرش از قرص کانت بوست استفاده کرده ؟

من همسرم چند سال پیش استفاده کرده بود ،اما چون واریکوسل خوب عمل نشده بود تاثیر نذاشت ولی مکمل خوبی هست 

چند بار انتقال دادی؟اره متاسفانه دیگه جنین ندارم 

من یه بار پانکچر کردم،سه بار انتقال دادم،ولی منفی شد هرسه بار.

بعد چندسال فاصله افتاد چون شوهرم راضی به شروع دوباره نمیشد.

همه کارکردیم شیمیایی،گیاهی و....

تااینکه باز تصمیم گرفتیم شروع کنیم،دیگه باپس انداز خودم همه مکملها ر  میخریدم،سه ماه خوردم.

به شوهرمم فرتیل اید مردان دادم سه ماه.

واقعا تأثیر داشت،واقعا توصیه میکنم که مصرف کنین .

به نظرت روزی یکدونه تاثیر میذاره البته هراه با مکملهای دیگه 

اثر که میکنه ولی لااقل دوتا بخور