2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
عزیزم ببین من قبلا ازمایش هورمونی دادم خودش هم جلوش مینویسه تو چه بازه ای از سیکل پریودت باید چند با ...

منamh رو روز ۳ رفته بودم‌ الان FSH , lh نوشته که روز ۳ نرفتم ،پرسیدم گفت مشکلی نیست نمیدونم‌که واللا به حرفشون‌هم‌اعتماد ندارم اهمیت نمیدن که 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا .‌خب خدارو شکر.  منم تو مطب دکتر چند نفرو دیدم فرش مثبت شده بودن .ولی تو این سایت ۹۰ در ص ...

انشالا که خیره عزیزه دلم و مثبت میشی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

خانما  کسی از اهواز واسه بیمه تامین اجتماعی پرونده سازی کرده؟خواهش میکنم اگه کسی داده بگه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم خوبم شکر. من دقیقا مثبت شدم همه علایم پریودیم رفت فقط کمر درد شدید و خواب زیاد داشتم که ا ...

خداروشکر. می دونی من آخه رفتم دکتر روز 17 انتقالم، گفتم دلدرد پریودی دارم سریع دو تا آمپول در روز اضافه کرد و گفت دلدرد پریودی خوب نیست. برای همین از اونروز یکم نگرانم. دلم می خواد مجدد برم آزمایش بدم حتی. چون ساک رو هم سونو نکرد همه ش تو فکرم. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خداروشکر. می دونی من آخه رفتم دکتر روز 17 انتقالم، گفتم دلدرد پریودی دارم سریع دو تا شیاف اضافه کرد ...

والا نه بابا من تا روز ساک هم داشتم. نگران‌نباش اصلا انشالله میری همه چیزش خوبه عزیزم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والا نه بابا من تا روز ساک هم داشتم. نگران‌نباش اصلا انشالله میری همه چیزش خوبه عزیزم. 

قربونت برم. به امید خدا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من تقریبا همه این کارا را میکنم ولی بادام چرا پوست کنده؟؟؟؟با پوست میخورم که  

نه بادام بزارید خیس بخوره. پوستش بکنید بعد بخورید. حتی فندقم همین طوری میشه خورد. خودم ب آب جوش خیس می کردم بعد دوساعت پوستش راحت کنده می شد میخوردم. پوستش یبوست آور. یبوست نانع لانه گزینیه. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

@8877444    

ژل رویال یادم رفته بود بگم. با قاشق چوبی به اندازه عدس هر صبح ناشتا بزارید زیر زبونتون. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

سلام دوستان عزیز خوب هستید دوستان من الان ماه اول بارداری هستم 

انتقال جنین انجام دادم و بابت دارو‌های استفاده می کنم یکم نگران هستم و مطمئنم که این داروها بدون عوارض نیست هرچند که خود دکترا بگن عوارض نداره و ولی خوب میدونم که هم امکان داره برای خودم و بچه عوارضی داشته باشه 

حالا که جای بچه داره ه سفت میشه و می تونه یک بارداری طبیعی باشه مثل بقیه بارداری‌ها چون بچه داره رشد می کنه

اگه بخوام این داروها را قطع کنم کم کم بزارم کنار با نظر دکتر کار درستیه

البته می دونم که باید توی  این مورد با دکتر مشورت بکنم ولی دوست داشتم نظر شما رو هم بدونم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
عزیزم شربت ابلیمو عسل با آب ولرم به شربتم هست گل بنفشه گیاهیه داروخانه ها دارن فکر کنم اون توو باردا ...

مرسی عزیزم چشم شربت عسلو که خیلی میخورم این شربتم تحقیق میکنم میگیرم حتما گلو درد کلافه ام کرده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا جوون فککنم عسل ابلیمو بخور/ شلغم / سوپ پیاز  این اخریش معجزه میکنه  و اینکه عسل حت ...

شربت عسل وشلغم روزی چندوعده میخورم 

سوپ پیاز چجوریه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍