2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام پروانه جوون خوبی عزیزم؟؟خیلی خوش اومدی چقد خوشحال شدم برگشتی منم تازگیا برگشتم پیش دوستام ازشون ...

سلام عزیزم الان درکت میکنم واقعا تجربه ی سختی بود خدا سره کسی نیاره تو خونه خونریزی شدید اخرم به خاطره پروژسترون دفع نشد کورتاژ شدم منم تازه تونستم خودمو جمو جور کنم ودر حاله کاهش وزنم چون رفتم پیشهدکترم گفت تا کم نکنی انتقال نمیدم میگفت باید همه ی جوانبو در نظر بگیریم که خدایی نکرده دیگه پیش نیاد رفت تا بعد عید خ‌ودت چه کارا میکنی حالت خوبه کی میری برایت انتقال

من تو بارداری دیفن هیدرامین ساده خوردم . خدارو شکر چیزیم نشد . شلغم سوپ مرغ .  ویتامین سی . چای ...

شربتشو؟ مایعات وسوپ خیلی میخورم ولی انگار نه انگار 

به سرم زده آزیترومایسین بخورم سرخود آخه چطور برا عفونت میریم چرک خشک کن دکتر میده میخوریم ولی برا گلودرد رفتم نمیده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشاسته با آب جوش قاطی کن یکم نبات بریز خیلی خوبه انشالله زود خوب بشی 

باشه عزیزم چشم فردا حتما میخورم شربت عسل بنظرت خوبه بخورم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام پروانه جونم خوبی😍😍😍چقد دلم تنگ شده بود نبودی

سلام عزیزم ممنون از احوالپرسی امیدوارم خودتو نینی خوشکلت خوبو سلامت باشیدممنونم از شماوهمه ی دوستان با وفام شکر خدا خوبم حال روحیم خیلی بهتر شده

سلام عزیزم ممنون از احوالپرسی امیدوارم خودتو نینی خوشکلت خوبو سلامت باشیدممنونم از شماوهمه ی دوستان ...

قربونت برم عزیزم شکر خدا

خداروشکر که بهتری ان شاالله این دفعه قوی تر از قبل شروع کنی و خدا ی گل پسر تپلی بهت بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان عزيز،شبتون بخير ممنون ميشم از دوستاني كه الان باردار هستن يا مامان شدن جوابم رو بدهند🌹 ...

عزیزم از دکترت بپرس

دکتر من از اول حتی تا الان که هفته ۲۸ هستم میگه نری مسافرت بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فعلا که جنین دارم یه پسر دارم سه تام دارم تعیین جنسیت نشده برم اونا رو انتقال بدم اگه نشه خودم میخوا ...

انشالله عزیزم اون‌گل پسرت بچسبه به دلت . خدا بزرگه از الان رعایت کن و مکمل بخور که بدنت آماده بشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
شربتشو؟ مایعات وسوپ خیلی میخورم ولی انگار نه انگار  به سرم زده آزیترومایسین بخورم سرخود آخه چط ...

آره ولی سرخود نخوری من ۷ سال پیش باردار بودم شاید الان منع شده باشه . آزیترومایسین برای میزان آب کیسه آب خوبه نیست . کمش میکنه . سعی کن با این خوراکیها خودتو خوب کنی . آب ولرم و نمک قرقره کن .‌منم تو بارداری سرماخوردم ولی آنتی بیوتیک اصلا نداد بهم

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام دوستان

من هم به تازگی انتقال جنین بلاست انجام دادم، چهارشنبه شش بهمن، امروز میشه روز پنجم انتقالم، مشکل تنبلی تخمدان داشتم، یدونه جنین انتقال دادم، روزی یه شیاف پروژسترون، یه آمپول پروژسترون و چهارتا استرادیول میخورم، می خواستم بپرسم تیر کشیدن زیر دل، بی‌حالی و ضعف، خواب زیاد، کمر درد و درد سینه از عوارض پروژسترونه؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستای گلم من امروز انتقال داشتم چی بخورم خوبه واسم البته نشاسته و روزی ی برش آناناس رو میدونم

عزیزم من دفعهای که مثبت شدم غذای عادی خودمو میخوردم نشاسته اینا هم نخوردم

تغذیه عادیتو داشته باش

سلام دوستان من هم به تازگی انتقال جنین بلاست انجام دادم، چهارشنبه شش بهمن، امروز میشه روز پنجم انتق ...

سر خودتو گرم کن تا جواب آزمایش به هیچ کدوم از این علائم توجه نکن فقط استراحت کن و سر خودتو گرم کن همین

سر خودتو گرم کن تا جواب آزمایش به هیچ کدوم از این علائم توجه نکن فقط استراحت کن و سر خودتو گرم کن هم ...

ممنون عزیزم، در طول روز کارای روزمره م زیاده خیلی توجه نمیکنم، فقط خواستم بدونم خدای نکرده خطرناک نباشه

سر خودتو گرم کن تا جواب آزمایش به هیچ کدوم از این علائم توجه نکن فقط استراحت کن و سر خودتو گرم کن هم ...

عزیزم یه سوال دیگه اینکه من عادت دارم تمام کارامو ایستاده انجام میدم، گاهی پیش میاد شاید تا دو ساعت سرپا هستم، این ضرری نداره؟