2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
چن سالتونه؟خداروشکر.... هزینه ت چن شد:؟

۳۳. بیشتر از ۳۰ میلیون. اونم ب خاطر پانکچر و انتقال ناموفق اولم زیاد شد

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر کاری ک خودت انجام دادی اگه زحمتت نمیشه برام بنویس همه شو اینستا ندارم گوشیم نصب نمیشه هنگ ...

پیاده روی ۴۰ دقیقه هر روز. حذف لبنیات. مصرف پنیر دو بار در هفته اونم با سیاه دانه یا کنجد. حذف شکر ،قند شیرینی جات. خوردن بادام درختی خیس خورده(پوستش بکنی بخوری) هر روز از ۱۵ تا ۳۰ عدد. مصرف خرما انجیر مویز کشمش شیره انگور ارده. ماساژ ملایم پایین شکم هر شب با روغن سباه دانه. ۳۰تا تنفس عمیق شکمی هر شب یا هر موقع تونستی. خوردن آجیل ولی زیاده روی نکنی. خوردن جوانه های ماش و گندم با هویج هر روز. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
بسلامتی  .‌مبارک باشه . فریز انتقال دادی یا فرش؟

سلامت باشی عزیزم. ممنونم. فریز انتقال دادن. 

سلام دوستان عزيز،شبتون بخير

ممنون ميشم از دوستاني كه الان باردار هستن يا مامان شدن جوابم رو بدهند🌹🌹

من  هفته شش بارداري هستم ويه مسافرت اجباري برام پيش اومده كه مجبورم با قطار بروم ،به نظرتون اشكالي نداره برم يا ما بايد استراحت باشيم…با نرفتنم خيلي متضرر ميشيم وميتونم نرم

ممنون ميشم از دوستان راهنمايي كنيد🌹🌹

من امروز روز دوم پریودم بود که وارد سیکل شدم و دکترم گفت دومرحله پانکچر میشی الان بهم قرص کلومیدو قر ...

یکی از دوستامون سه مرحله پانکچر شد، خیلی هم راضی بود

دکترش سهیلا انصاری پور بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنونم قبلش هم ته دلم میترسیدم اثر بد بزاره اخه خیلی وقت ازواکسن نگذشته که نشون بده. امار مبتلایان ...

همه مردم دنیا زدن دیگه، مجبوریم بزنیم

من از دکترم سوال کردم گفت حتی بعد از انتقال هم بزنی مشکلی نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یکی از دوستامون سه مرحله پانکچر شد، خیلی هم راضی بود دکترش سهیلا انصاری پور بود

ممنونم که پاسخ دادید 

الان باردار هستند؟ 

در واقع من هم این ماه پانکچر میشم 

هم ماه بعد 

و فریز میشه جنین هام و بعد دوماه یا سه ماه انتقال میدن 

سلام جانم من که به پریود فکر نمیکنم فقط درد دارم گاهی وقت نگرانم کرده آخه همین چهارشنبه گذشته مطب بو ...

سلام گلم، بله متوجه شدم و خداروشکر که صدای قلب نی نی خوشگلتو شنیدی، مبارکت باشه 

سعی کن استرس نداشته باشی عزيزم 

منم ال دی و سینافکت میزنم‌ . منم‌کمر درد شدیدی گرفتم روزای اول ‌ . امروز خدارو شکر بهترم . ۵ رو ...

من ۱۲ روزه میزنم عزیزم خداروشکر عادت کردم دیگه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭