2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
چنتا جنین شد همون ماه انتقال دادی ؟

کلا ۴ تا جنین دارم ۲تا انتقال دادم روز ۷ انتقالم ن دوماه بعدش انتقال دادم مهر پانکچر کردم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفه بعدی بیمارستان پارسیان دکتر فاطمه مهدیزاده بچه رو طبیعی گرفت  یادمه میگفت بزار دردت شروع بش ...

عزیزم من روز ۷ اتقالم به شدت دل درد پریودی گرفتم داخل واژنمم تیر میکشه عادیه 

خواهرا آزمایش FSH و LH حتما باید روز دوم یا سوم پریودی داده بشه ؟ و اینکه‌ناشتا بودن یا نبودن فرق میکنه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله عزیزم وقتی اینطور میشی یکم استراحت کن. ان شالله که باردار باشی

انشالله یهنی نترسم جنینا دفع نشده

من سونوی روز هشتم تو هرکدوم تخمداناا ۴ تا فولیکول داشتم. شما میدونین چه میزان اگه باشه هایپری ممکنه؟ ...

بستگی به بدن ودوز دارو داره من ۱۵تابود وهایپر نشدم یکی با ۲۰تاهم هایپرنمیشه ولی یکی دیدم با ۷تاهایپرشده بود. ازدکترت بپرس.سایز شکمت هم اگه بزرگ میشه داری هایپرمیشی یکمش عادیه ها

یا رب العالمین
من اصلا دنبال علائم نبود همشون از ۶ هفته خودش رو نشون داد مثل درد سینه و حالت تهوع. دنبال علائم بگرد ...

یعنی ۶ هفته بعد از انتقال؟

دوش از کی میتونیم بگیریم

و اینکه خوراکی ها هم تاثیر دارند؟

جنینتون بلاستوسیت بود؟

من سونوی روز هشتم تو هرکدوم تخمداناا ۴ تا فولیکول داشتم. شما میدونین چه میزان اگه باشه هایپری ممکنه؟ ...

عزیزم نگران نباش با این تعداد هایپر نمیشی

من ۱۳ تا تخمک داشتم ولی هایپر نشدم

عزیزم مامان شدی چقدر خوشحال شدم بعد کلی وقت اومدم تاپیک

آره فدات شم خدا رو شکر خدا بهم لطف کرد منم مامان شدم. دو قلوهات چه طورن خودت خوبی عزیز دلم. ممنونم مهربونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یعنی ۶ هفته بعد از انتقال؟ دوش از کی میتونیم بگیریم و اینکه خوراکی ها هم تاثیر دارند؟ جنینتون بلا ...

نه ۴ هفته بعد انتقال که میشی ۶ هفته اونزمان. میگن فرقی نداره فقط با اب ولرم باشه من ۶ روز بعد انتقال رفتم. فقط قاعده آور نخور. غذاها هم سالم باشه هر چند من یبار مرغ سوخاری خورده بودم😅

خدایا شکرت
دکترت چیزی نگفت؟ ماهم مهرماه که خواستیم بزنیم کرونا گرفتیم دیگه نزدم برم توسیکل شوهرمم که میگفت یوق ...

نه نگفت گفتم نمی خوام بزنم گفت خیلی باید مواظب باشی

فقط گلو درد داشت 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍