2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
برای ایمنی هم رفته بودم، گفتن نیاز به سرم آی وی آی جی نداری. دفعه پیش زدم اما. ایندفعه نزدم. یک فاکت ...

من متاسفانه سی دی مارکرای که مهمه همشون بالان سلول های Nk هم همینطور

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شما کلا درد پریودی نداشتی؟ من تخمدان چپم درد گرفته از روز ۱۷ انتقالم.  نمی دونم دلیلش چیه.

یسری دردها می اومد و میرفت بهشون دقت نمیکردم چون هیچ کدوم دلیل قطعی نیست. کمر درد خیلی داشتم که هنوزم باهامه تنها چیز ثابتی که بود همینه

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای ایمنی هم رفته بودم، گفتن نیاز به سرم آی وی آی جی نداری. دفعه پیش زدم اما. ایندفعه نزدم. یک فاکت ...

فکرکنم این سرما زیاد تاثیر نداره من بار اول که تزده بودم لانه گزینی هم شده بود ولی باز دفع شد ولی سری دوم سرم زدم اصلا لانه گزینی اتفاق نیفتاد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من متاسفانه سی دی مارکرای که مهمه همشون بالان سلول های Nk هم همینطور

پیششون برو خیالت راحت بشه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نامه بگیری سزارین بشی اونجا بهتره. کلی دردسر کشیدیم برای این بچه ها بزار خیالت راحت باشه البته خواهر ...

خدا کنه بهم نامه بدن

نمی دونم من میرم مطب پیش مشایخی

بنظرت از مشایخی باید بگیرم یا از خود رویان؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فکرکنم این سرما زیاد تاثیر نداره من بار اول که تزده بودم لانه گزینی هم شده بود ولی باز دفع شد ولی سر ...

بنظر منم

دفعه پیش حتی یکم تب کردم بعدش

البته الانم بهم اینترالیپید داده دارم تزریق می کنم

حالا نوبت گرفتم برا۲۵ اسفند ببینم کارهمسرم چطور مبشه اگه جور میشد خوب بود

. انشاالله خیره عزیزم

شما چندماه پرد خوردی؟؟چه دارویی براتون تجویز کردن غیر پرد؟؟

دفعه اول فقط خوردم

اصلا گفتن نیاز ندارم

شوره جون من میترسم خیلی میگم نکنه طبیعی ی مشکلی واسه بچه پیش بیاد حالا هفته دیگه باید برم پیش مشایخی ...

دفه بعدی بیمارستان پارسیان دکتر فاطمه مهدیزاده بچه رو طبیعی گرفت  یادمه میگفت بزار دردت شروع بشه بعد بیا ما رفتیم بیمارستان دردهای یک ربعی داشت

خدایا شکرت
دفه بعدی بیمارستان پارسیان دکتر فاطمه مهدیزاده بچه رو طبیعی گرفت  یادمه میگفت بزار دردت شروع بش ...

آها مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از هر دو نامه بگیر برای محکم کاری

مرسی عزیزم از راهنماییت🙏🙏🙏