2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
بچه ها من تست کرونام مثبت شد بعد زایمان هم قراره بچه هارو ازم جدا کنند التماس دعا از همگیتون

ای بابا خیلی ناراحت شدم مواظب خودت باش ولی میتونی بهشون شیر بدی دوتا ماسک بزن ایشالا زود و بدون علائم خوب میشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا چیزیه که به من گفتن . دیگه بستگی به تعداد جنین هایی داره که تشکیل میشه و اینکه خودتون چه داروها ...

سلام،نه فقط پولی که بیمارستان برای تعیین جنسیت جنین های تشکیل شده،میخوادبگیره ر سوال داشتم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سارا جان نترس اصولا این تیر کشیدنا طبیعیه ولی درکت میکنم منم اوایل بارداری همین دردا بهم استرس میداد ...

فدات شم ممنونم که راهنمایی میکنی حالا اگه دیدم خیلی زیاد شد حتما میرم دکتر فداتون بشم الان از دیشب خوب خوبم فقط یه بار کوچولو تیر کشید برام دعا کنید عزیزم من چون چهارشنبه سونو بودم ولی اگه ترسیدم حتما توی این هفته میرم که به آرامش برسم. بعد سونو شکمی یا واژینال انجام دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم ممنونم که راهنمایی میکنی حالا اگه دیدم خیلی زیاد شد حتما میرم دکتر فداتون بشم الان از دیشب خ ...

عزیزم شما انتقالت کی بود؟چندروز قبل سونو شدی؟من ۱۸دی انتقال دادم گفته ۲۵ بهمن برم سونو حس میکنم دیره به یه بهونه ای زودتر برم🤣

یا رب العالمین
بچه ها من تست کرونام مثبت شد بعد زایمان هم قراره بچه هارو ازم جدا کنند التماس دعا از همگیتون

عه چرا حالاعیب نداره ایشالله زودی سلامتیتو به دست میاری نی نی های خوشگلتو بغل میکنی ماها که انقدر انتظار کشیدیم ۱۴ روز چیزی نیست برامون

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ باورت میشه بگم خداشاهده همین امروز تو فکرت بودم 

سلام عزیزم ممنونم به فکرمی خودت خویب نینی گلت خوبه؟ خدارو شکر منم با خودم کنار اومدم و بهترم الانم در حال کاهش وزن برایه بعد عید انشالله میرم برایه انتقال

بچه من دوستم به سلامتی مثبت شده ولی میگه احساس میکنه درد سینه هاش کمتر شده و اینکه میگه گوشم میگیره مثل حالتی که میری توی ارتفاع کسی بوده این شکلی شده باشه آیا طبیعیه هر کی میدونه بگه نگرانه ممنونم 

بچه من دوستم به سلامتی مثبت شده ولی میگه احساس میکنه درد سینه هاش کمتر شده و اینکه میگه گوشم میگیره ...

عزیزم درد سینه که میگین کل سینه حتی نوکاش هم دردمیکنه مال من ته سینه هام بدجور درد میکنه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خوبی پروانه جون. ان شالله بهتر شدی. خیلی دلم پیشت بود من باردار شدم شکر خدا

وایییی عزیزم خدا رو شکر من امروز با خبر بارداری شما کلی انرژی گرفتم انشالله به سلامتی بغلش بگیری منم خوبم دوستم با کلی انرژی برگشتم 

عزیزم درد سینه که میگین کل سینه حتی نوکاش هم دردمیکنه مال من ته سینه هام بدجور درد میکنه

والا اینو ازش نپرسیدم فقط میگم کم شده. نگران نباش انشالله مثبتی 

عزیزم شما انتقالت کی بود؟چندروز قبل سونو شدی؟من ۱۸دی انتقال دادم گفته ۲۵ بهمن برم سونو حس میکنم دیره ...

من ۶ دی انتقال دادم ۲۵ دی سونو شدم دکترم معتقده اول خیالش راحت بشه از ساک و بارداری داخل رحم بعد بره تا سونو قلب. ۱۰ روز بعدشم که رفتم قلب رو دیدم.