2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزدلم که توفکرهستی من باسرنوشتم کنار اومدم من این سری همه کارکردم همه راههای نرفته‌ر‌و رفتم هیچ کا ...

الهی فدات شم حق داری واقعا این راهی که توشیم خیلی سخته انشالله همه این دعاها به خودت برمیگرده و خدا یه معجزه قشنگ بهت نشون میده. عزیزمی ندیده دوست دارم گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم اصلا نگران نباش این دردها طبیعیه، رحم داره جا باز میکنه اونجا هم که سونو رفتن راحته، هر وقت ا ...

فدات شم یکم الان آرومتر شدم با حرفاتون ولی اگه دیدم دردام زیاده حتما همین جایی که گفتی میرم خدا خیرت بده مرسی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌. دکتر اسرافیلی . حدود ۳۰ تومن 

تعیین جنسیت فقط ،سی تومن؟ مگه میشه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها من تست کرونام مثبت شد بعد زایمان هم قراره بچه هارو ازم جدا کنند التماس دعا از همگیتون

ای خدا لعنت به کرونا الهی من فدات بشم قصه نخوریا همه این روزا میگذره نمیدونم یادته یا نه دلارام هم بچشو جدا کردن انشالله خدا کمکت کنه. خدا پشت و پناه خودتو نی نیات باشه.

بچه ها من تست کرونام مثبت شد بعد زایمان هم قراره بچه هارو ازم جدا کنند التماس دعا از همگیتون

ای وای😢😢😢😢الهی بگردم

الهی بسلامتی زایمان کنی و خودت و بچه ها سالم باشین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها میگم ماها میتونیم طبیعی زایمان کنیم؟

خطری نداره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها میگم ماها میتونیم طبیعی زایمان کنیم؟ خطری نداره؟

آره من دیدم دکترا هم بعضیاشون بسته به شرایطت میگن مشکلی نداره ولی خب ماها اینقد سخت باردار شدیم که میترسیم ریسک کنیم 

آره من دیدم دکترا هم بعضیاشون بسته به شرایطت میگن مشکلی نداره ولی خب ماها اینقد سخت باردار شدیم که م ...

راستش من واقعا شرایطشو ندارم برم خصوصی دولتی هم میگه ربطی نداره و فرقی با بقیه نداری باید طبیعی بیاری اگه مشکلی بود سز میکنن من میترسم😢

راستش من واقعا شرایطشو ندارم برم خصوصی دولتی هم میگه ربطی نداره و فرقی با بقیه نداری باید طبیعی بیار ...

بیمارستانای نیمه خصوصی ارزونترن اگه بیمه داشته باشی باز خوبه بیمارستان مردم میگفتن راحت سز میکنن هزینشم کمتره. وای من خودم از طبیعی خیلی میترسم. فکر کنم گفتی بیمارسنان میلاد میخوای بری اونجا خیلی خوبه اما اصلا به این راحتی سز نمیکنن. 

بیمارستانای نیمه خصوصی ارزونترن اگه بیمه داشته باشی باز خوبه بیمارستان مردم میگفتن راحت سز میکنن هزی ...

اره عزیزم میلاد می خوام برم نمی دونم حالا گفته اگه مرکز ناباروریتون یا دکترتون بنویسه که باید سز بشی احتمالا قبول کنن 😢😢😢

عزیزم انشالا که بسلامتی فارغ بشی و جوجه هاتو بغل بگیری

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره عزیزم میلاد می خوام برم نمی دونم حالا گفته اگه مرکز ناباروریتون یا دکترتون بنویسه که باید سز بشی ...

انشالله که برات بنویسه خیالت راحت بشه ❤