2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بچه ها  کسی می‌دونه هزینه انتقال جنین و تعیین جنسیت تو بیمارستان بهمن چقدره؟ کسی می‌تونه ب ...

من اردیبهشت انتقال فریز داشتم ۳ و پانصد بدون هزینه داروها و ویزیت .هزینه خود انتقال فرش تو مهرماه ۶۵۰ تومن اونم بدون ویزیت و دارو و ... در مورد تعیین جنسیت مطمئن نیستم فکر کنم ۶ تومن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان...من امروز روز چهارم انتقالمه روز۲۰پری برام ۳تا جنین ۳روزه انتقال داد استرس دارم هیچی ...

به سلامتی .ان شاالله مامان هستین .استرس نداشته باشین دردها هم طبیعی هستش به خاطر مصرف داروهاست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پریود نشدم زنگ زدم مرکز گفت دوتا پروژسترون باهم بزن

پروژسترون،زدم فردا دهمین روزه که پروژسترون زدم،اما پریود نشدم.

نمی‌دونم دیگه چه کنم؟!!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
پروژسترون،زدم فردا دهمین روزه که پروژسترون زدم،اما پریود نشدم. نمی‌دونم دیگه چه کنم؟!!!!

منم فکر کنم دوهفته بعد پروژسترون شدم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
من اردیبهشت انتقال فریز داشتم ۳ و پانصد بدون هزینه داروها و ویزیت .هزینه خود انتقال فرش تو مهرماه ۶۵ ...

ممنونم .پس هزینه انتقال فریزشون ،سه و پونصده .فکرنکنم تغییر کرده باشه تا آخرسال؟!!!

کاش هزینه تعیین جنسیت ر هم میدونستم!!!!

هرچی زنگ میزنم بهمن،پاسخگونیستن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دلشو ندارم انقد تو این 11 سال منفی شدم جرات ندارم بزنم

آخی عزیزم .ان شاالله اینسری حتما مامان شدین 😍😍

منم فکر کنم دوهفته بعد پروژسترون شدم

من نمی‌دونم چرا هروقت میخوایم بریم برای پانکچر یا انتقال،این پریوده بازی در میاره

ممنونم .پس هزینه انتقال فریزشون ،سه و پونصده .فکرنکنم تغییر کرده باشه تا آخرسال؟!!! کاش هزینه تعیین ...

احتمالا تغییری نکنه.حالا من برای انتقال که رفتم بهتون میگم تغییر کرده یا نه  و قیمت تعیین جنسیت رو اگه یادم نره میپرسم براتون البته یکی دو هفته دیگه میرم بیمارستان .آره اکثرا تلفن جواب نمیدن منم برای سوالام حضوری میرم 

من نمی‌دونم چرا هروقت میخوایم بریم برای پانکچر یا انتقال،این پریوده بازی در میاره

استرس خیلی تاثیر میزاره 

دلشو ندارم انقد تو این 11 سال منفی شدم جرات ندارم بزنم

شما تا چند روز بعد از انتقال حموم نرفتین ؟من هر دفعه انتقال دادم به محض رسیدن رفتم خودم رو شستم به خاطر کرونا 🤦‍♀️🤦‍♀️اینسری میخوام تلاش کنم نرم 

احتمالا تغییری نکنه.حالا من برای انتقال که رفتم بهتون میگم تغییر کرده یا نه  و قیمت تعیین جنسیت ...

ممنون میشم،اگه لطف کنین بپرسین.

بع منم گفتن روز۱۴ پری برم اما الان دوماهه پریودنشدم.

اومدم وزن کم کنم،کمم کردم اما پری بهم خورد

ممنون میشم،اگه لطف کنین بپرسین. بع منم گفتن روز۱۴ پری برم اما الان دوماهه پریودنشدم. اومدم وزن کم ...

ان شاالله زود پریود میشین .بهش فکر نکنین .چرا روز ۱۴ پریودی ؟دکترتون کیه ؟

ان شاالله زود پریود میشین .بهش فکر نکنین .چرا روز ۱۴ پریودی ؟دکترتون کیه ؟

دکترعارفی.

داروهای ماه قبل انتقال ر میده.بعد باز روز سوم پری بعدی میریم داروهای اصلی ر میده

شما تا چند روز بعد از انتقال حموم نرفتین ؟من هر دفعه انتقال دادم به محض رسیدن رفتم خودم رو شستم به خ ...

ازدکترم پرسیدم گفت حومو اشکال نداره میتونی بری در حد دوش 10دقیقه ای با اب ولرم اب نباید گرم باشه ولی روز پنجم رفتم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵