2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
آخه ۵ تا دونه کم شده انشالله میره بالا. آمپول hcg نداشتی؟

ن عزیزم نداشتم سارا یه چشمم اشکه یه چشمم خون چیکار کنم من 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آخه ۵ تا دونه کم شده انشالله میره بالا. آمپول hcg نداشتی؟

راستی اون آمپول برا چی هست تو هیچ کدوم از انتقالام نداشتم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم نداشتم سارا یه چشمم اشکه یه چشمم خون چیکار کنم من 

به خدا خودم خیلی ناراحتت شدم حق داری ولی این یعنی لانه گزینی کرده ولی افت بتا داشتی آخه میگی آنوکسا هم داشتی ولی این بازم خودش خیلی خوبه. جنین داری بازم. شاید خدا برات معجزه کرد و تکرارش رفت بالا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
راستی اون آمپول برا چی هست تو هیچ کدوم از انتقالام نداشتم

یه جور بتا مصنوعی رو وارد بدن میکنه که جنین رو پس نزنه ولی دکتر من خیلی بهش اعتقادی نداشت. گفتم شاید اینو داشتی بتات بالا نرفته

به خدا خودم خیلی ناراحتت شدم حق داری ولی این یعنی لانه گزینی کرده ولی افت بتا داشتی آخه میگی آنوکسا ...

فیبروم دارم میترسم داروها باعث بشه بزرگتر بشه کیست سینه دارم خیلی امید داشتم ایندفعه جواب بگیرم برم برا درمان

جنین سه تا مونده اونا هم خیلی ضعیف هستن کاش میگفتم اینارو هچینگ کنن ترسیدم از بین برن چون موقع ذوب یکیش از بین رفت 

تغدیه م شاید اشتباه بود نمیدونم من ماکارونی و کته و آب پای مرغ خوردم 

یه جور بتا مصنوعی رو وارد بدن میکنه که جنین رو پس نزنه ولی دکتر من خیلی بهش اعتقادی نداشت. گفتم شاید ...

ن نداشتم خواهری من سارا چیکار کنم دکتر گفت روز ۱۸باز برو آزمایش با اینهمه غصه ای که خوردم مگه ممکنه بره بالا بتا

راستی من روز ۱۸پریودی انتقال دادن برام

@malakeh_zibaei     ‍  ای جان دلم مبارکت باشه چشم و دلت روشن انشالله صحیح و سلامت ...

مرسی عزیزم اره عزیزم 

آتلیه آصور رفتم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی عزیزم اره عزیزم  آتلیه آصور رفتم

به به .به سلامتی❤❤❤ .ان شاالله صحیح و سلامت بعلش میکنین و از این به بعد بارداری بدون استرسی رو بگدرونین 😍😍😍😍 برامون دعا کنین 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فیبروم دارم میترسم داروها باعث بشه بزرگتر بشه کیست سینه دارم خیلی امید داشتم ایندفعه جواب بگیرم برم ...

نه دیگه منم همین چیزا رو خوردم. عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم که آرومت کنه. خیلیا با فیبروم مثبت شدن. 

ن نداشتم خواهری من سارا چیکار کنم دکتر گفت روز ۱۸باز برو آزمایش با اینهمه غصه ای که خوردم مگه ممکنه ...

آره اگه خدا بخواد بالا میره بازم برو نه یه دفعه نری درکت میکنم فدات شم خدا به دلت آرامش بده. 

گفت ماه دیگه پریود شدی روز سوم بیا سونو واژ ینال تا بهم بگه باید چیکار کنم منتظرم پربود بشم😞

یه خانمی بودن توی انتقال قبلیم همسن و سال شما و با ذخیره کم پانکچر قبلی جنین نداشت اینسری جنین براش تشکیل شده بود و دکتر من برای ۴۰ روز بهش گفته بود اوابوست و hdea مصرف کنه شما هم اگه تونستین مصرف کنین میگن برای ذخیره پایین تاثیر داره منم درصورت منفی شدنم برای پانکچر بعدیم باید استفاده کنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مگه جای دیگه نهار نمیدن؟

نه من که بهمن میرم اصلا هیچی نمیدن گشنه و تشنه برمیگردوننمون 😂