2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
اخه با این بتا بارداری ممکنه روز ۱۶بتام ۷۰شده اینقد گریه کردم 

میدونم عزیزم امیدتو ازدست نده حالا بزار دوروز دیگه که کلا مشخص باشه برات به خودت مسلط باش با دل شکستم برات دعا میکنم عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دخترا من چیکار کنم داروهامو قطع کنم بتام روز ۱۶شده ۷۰.😭😭😭😭

دارو هاتو ادامه بده دو روز دیگه تکرار کن ایشالا دو برابر میشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم عزیزم امیدتو ازدست نده حالا بزار دوروز دیگه که کلا مشخص باشه برات به خودت مسلط باش با دل شکست ...

😭😭هر کاری میکنم گریه م بند نمیاد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دارو هاتو ادامه بده دو روز دیگه تکرار کن ایشالا دو برابر میشه

خیلی ناراحتم خیلی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

میدونم عزیزم درکت میکنم خودمم کشیدم این لحظه هارو وقتی میبنی که بجای رشدش افت کردم تمام امیدت ناامیدمیشه دنیا روسرت خراب میشه ولی چه کنیم اینم جزیی از سرنوشتمونه انشاءالله خدا کمکت کنه وبرای شما ماندگار باشه به حق علی

میدونم عزیزم درکت میکنم خودمم کشیدم این لحظه هارو وقتی میبنی که بجای رشدش افت کردم تمام امیدت ناامید ...

تو این دوازده سال اولین بتای مثبت و دیدیم چقد خوشحال شدیم دوتایی ذوق کردیم هر چند کم بود بتا اما الان آوار شدیم دوتامون

تو این دوازده سال اولین بتای مثبت و دیدیم چقد خوشحال شدیم دوتایی ذوق کردیم هر چند کم بود بتا اما الا ...

ماهم دقیقا همین حس وداشتیم بعد چندسال بی بی مثبت و آزمایش مثبت دیدیم رو ابرا بودیم به همه گفتیم ولی متاسفانه ماندگار نبود برامون منکه توخیابون نشسته بودمو مثل دیونه ها زار میزدم خیلی حس بدو دردناکی بود

ماهم دقیقا همین حس وداشتیم بعد چندسال بی بی مثبت و آزمایش مثبت دیدیم رو ابرا بودیم به همه گفتیم ولی ...

مثل دیوونه ها الان بی بی زدم و هاله انداخت دیوونه شدم

مثل دیوونه ها الان بی بی زدم و هاله انداخت دیوونه شدم

عزیزم انشالله که بتات میره بالا الان این ناراحتی که داری چیزی رو حل نمیکنه محکم باش و به خودت بگو من حتما مامان شدم توام بچه منی و حتما باید برام بمونی 

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی امیدتون رو از دست ندین داروهاتون رو ادامه بدین ان شاالله که بتاتون رشد میکنه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فعلا دیگه بی بی نزن واسه خودت میگم بزار همون روز آزمایش

روز ۱۸باز باید آزمایش بتا بدم