2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما. از امروز باید سینال اف بزنم ک برای تخمک کشی برم ان شاءالله. چیا بخورم این چند روز.  ...

سعی کنین چیزای گرمی بخورین .آواکادو هم یه خانمی تو مطلب دکتر مصرفش رو به من پیشنهاد دادن .قبلش داروهای تقویتی چیزی مصرف نکردین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سعی کنین چیزای گرمی بخورین .آواکادو هم یه خانمی تو مطلب دکتر مصرفش رو به من پیشنهاد دادن .قبلش داروه ...

ن هیچ. فقط فولیک خوردم. اما نمیدونم ویتامین دی و اینا میتونم بخورم یا نه. 

چن سالتونه؟؟انتقال دادید مثبت شده؟؟ چرا من نامیدم خدا  دارو چیزی قبل ای وی اف خوردی ب م ...

استرس نداشته باشین اصلا .همونطوری که مامان سبحان گفتن فقط amh تاثیر نداره چند ماه قبل از پانکچر داروهای تقویتی مصرف کنین ان شاالله تخمکهای خوبی خواهید داشت

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

حالا تواین مدت باقیمانده پرگناکر و کیوتن بخرین و مصرف کنین سری اول دکترم به من اینا رو داد و من چون ویتامین دیم پایین هست هر دوهفته یکبار ویتامین دی مصرف میکنم .

ان شاالله که شما ویتامین دی ات کم نباشه .

الهی من فدات شم به خدا گریم گرفت از خدا میخوام زود حالتو خوب کنه چون من خودم خیلییییی روزای سختی گذر ...

ممنونم سارای قشنگم

عزیز دلم مرسی که با حرفات آرومم میکنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
استرس نداشته باشین اصلا .همونطوری که مامان سبحان گفتن فقط amh تاثیر نداره چند ماه قبل از پانکچر دارو ...

برام دعا کنید 

من بچه اول هست شاید بقیه ک انجام دادن مثبت شدن قبلا بچه داشتن

پیش همین دکتر سارا برو باور کن رویان  یه جوریه  اگه از اون کورتاژم این شده باشی بالخره بای ...

خداکنه،برنامه م جور بشه حتما میرم

مرسی آناجااان

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نیلو جون بدنت بهم ریخته. استرس هم داری یخوده خودت تقویت کن. کاچی درست کن بخور. مطمئن باش بدنت خودشو ...

انشالله باشه سعیمو میکنم انشالله خیر باشه