2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نمی دونم والا اینو اما می دونم جذبش بهتره واژینال

د‍وستم من الان چهار روزی میشه که حالت تهوع داغونم کرده هیچی هم آرومم نمیکنه حالا امروز دکتر برام قرص دمتیترون نوشت ولی داروخونه قرص اندانسترون داده که بخورم گفت نیم ساعت قبل غذا ولی الان زدم گوگل میگن خیلی ضرر داره روی جنین میگن شکاف کام ممکنه بگیره بچه میخواستم شما اگه اطلاعی دارید بهم کمک کنید. از طرفی خواهرمم پرستاره هی هر روز میگه قرص نخوری ضرر داره ولی من دیگه نمیتونم آخه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا تهرانی ؟من یبار زنگ زدم شهرستان اینقدر خوب جواب دادن  ،چند روز پیش زنگ زددم تهران میگم من چن ...

نه من شهرستانم کارشناس شهرمون عالیه کارشناس استان یه آدم... هستش گاو از اون بهتره باید بگم بلانسبت گاو که قراره با همچین آدمی مقایسه بشه

برای منو که خودشون اشتباه کردن حالا گردن نمیگیره

د‍وستم من الان چهار روزی میشه که حالت تهوع داغونم کرده هیچی هم آرومم نمیکنه حالا امروز دکتر برام قرص ...

عزیزم منم دمیترون اندانسترون ۴ می خورم چن روز یه بار بخور هر چند اوایل هیچ‌تاثیری روم‌نداشت  بیشتر تحمل می‌کردم اما  نگران نباش دکترا که میگن عوارض خاصی نداره امپولش اثرش بهتره ...بیشتر با بیسکویت شور و اینا سعی کن کنترل کنی و چن روز یه بار قرص بخور نخوری هم ضعف میکنی اونم بده برا جنین تا ۱۰ هفته شدیده بعد یکم  کمتر میشه ان شالله 

د‍وستم من الان چهار روزی میشه که حالت تهوع داغونم کرده هیچی هم آرومم نمیکنه حالا امروز دکتر برام قرص ...

لیمو ترش تو اب بچکون بخور کم کم ...قبل بلند شدن از تخت ببسکویت بخور اصلا گشنه نمون ب ۶ هم  خوبه من امپولشو زدم یکی ..دوبار ...عدای ابکی نخور ..تن شالله بهتر میشی  

عزیزم منم دمیترون اندانسترون ۴ می خورم چن روز یه بار بخور هر چند اوایل هیچ‌تاثیری روم‌نداشت  بی ...

آره ماله منم ۴ هست. مرسی که جواب دادی یعنی مثلا سه روز یه بار یکی بخورم. من پرتغال که میخوردم خوب بود تا دیروز از امروز اونم اثر نداره. خیلی سخته خیلییییی. خدا کنم زود تموم بشه 🤒🤒 همه چی امتحان کردم.  پس زیاد نمیخورم تحمل میکنم‌. مرسی جواب دادی گلم

من زمانی خوشحالیم کامل میشه که شما و  خیلی از بچه های قدیمی مامان بشید. به خدا که راست میگم جون ...

میدونم فدات شم🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
لیمو ترش تو اب بچکون بخور کم کم ...قبل بلند شدن از تخت ببسکویت بخور اصلا گشنه نمون ب ۶ هم  خوبه ...

آخه اصلا نمیتونم هیچی بخورم به زور میخورم خیلی اوقات گشنه میمونم ☹ حالا باز تمام تلاشمو میکنم به زور بخورم. آمپولشو چه جوری بزنم هر روز؟

چرا قبلا اندومترم حتی ضخیم تر هم بود. و خوب بالا میرف. فقط دو ماه پیش بالا نرفت. ماه قبلم ال دی داشت ...

بله اگر چسبندگی باشه باید سیکل کنسل شه اما احتمال میدم سونو داپلر نشده باشی

پس زیاد نمیشه مطمئن بود و اینکه اگر قبلا اوکی بوده جای نگرانی نداره

اینم که الان اینجوری بوده احتمال میدم به خاطر ال دی باشه

پس داروهاتو مصرف کن و صبر کن ببین سونو بعدی چی میشه

انشالله که بالا میره و خوشگل میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه عزیزم. جدیده. دیگه عادت کردم از اسفند پارسال ک منفی شدم هر بار که میرم برای شروع سیکل انتقال یه م ...

چرا بهت ال دی داده بود؟

عزیزم دمیترون همون اندانسترونه مصرفش تو بارداری منعی نداره

عزیزم دمیترون همون اندانسترونه مصرفش تو بارداری منعی نداره

والله زدم توی گوگل یکی نوشته بود روی جنین تاثیر بد میذاره شکاف لب و نمیدونم کند ذهن میشه منم استرس گرفتم. ولی واقعا حالم خیلیییی بده اگه فقط صبح بود تحمل میکردم کل روز حالم بده

آخه اصلا نمیتونم هیچی بخورم به زور میخورم خیلی اوقات گشنه میمونم ☹ حالا باز تمام تلاشمو میکنم به زور ...

هر روز نه من چن روز یه بار می زدم تا الان ۴بار زدم ...قرص ام همین طور پرتقال برا من اوایل خوب بود نمک بزن یکم بخور ولی بیشتر تحمل باید کرد وای من میگفتم یعنی میگذره میرسم ۱۶ هفته ...شکر خدا از ۱۱اینا یکم بهتر شدم الانم‌تبدیل شده به قلنج و نفخ معده 😭

آره ماله منم ۴ هست. مرسی که جواب دادی یعنی مثلا سه روز یه بار یکی بخورم. من پرتغال که میخوردم خوب بو ...

منم کل روز ...خیلی به شایعات توجه نکن دمیترون که میدن لابد می دونن عوارض نداره که میدن نگران نباش چن روز یه بار بخور