2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
  بعد خودمونو بیشتر از دکتر هم قبول داریم اخه

همین بگو ..ولی بعضی جاها خودمون باید به فکر خودمون باشیم مثلا من الان تو سیکل پانکچرم دکتر یه فولیک اسید با سینال آف داده هیچ داروی تقویتی نداده ..خودم کلی مکمل گرفتم میخورم این دکترها هیچ توصیه ای به آدم نمیکنن آخه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چرا روت نشد عزيز دلم، انننقد خوشحال شدم كه خدا ميدونه😍 خدا برادرت رو بيامرزه، روحش شاد.  منم ...

به سلامتی عزیزم پس زایمان کردی خدا رو شکر انشالله که خدا برات حفظش کنه. 

ممنونم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه. الان ۶ هفته ۴ روزمه. امروز میرم برای قلبش دعام کن. فعلا اول راهم. عزیزمی 😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم پس زایمان کردی خدا رو شکر انشالله که خدا برات حفظش کنه.  ممنونم خدا عزیزاتو بر ...

انشاءالله میری و صدای خوشگل تپش قلبش رو بسلامتی می‌شنوی عزیزم 🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره ازهمون بوده احتمالا منم دفعه قبلی داشتم اصلا کبود نشد فقط یبارش که عجله زدم کبود شد اروم وباحوصل ...

مرسی عزیزم .‌شاید از این به بعد خودم بزنم . همسرم ترسیده بود انگار .‌رنگ به روش نمونده بود 😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه به من زنگ زدن شرایطش نبود اون زمان بیارم . چند وقت دیگه پس بهت زنگ میزنن  مبارکت باشه دخملت& ...

یعنی همه کاراتون انجام دادین خودتون نخواستین تحویل بگیرین؟ من که حداقل یه سال باید وایسم شاید اونموقع بهم بدن دخترمو

فعلا که اومدم خونه مامانم همش استراحتم تا ببینم قطع میشه به امید خدا که خیالم راحت شه 🥲

کار خوبی کردی.همینکه در حد لک شده نشونه خوبیه

راستی گلم‌جنسیت نی نی تون مشخص شد؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام چیکا جون من ۱ ماه از خونریزی هماتوم گذشته چند روزه لک نمی بینم دکترم گفته می تونی انوکسا شروع ک ...

سلام عزیزم هرکاری که دکترت میگه رو انجام بده حتما نگران نباش 

خداياشكرت....❤️ 
کار خوبی کردی.همینکه در حد لک شده نشونه خوبیه راستی گلم‌جنسیت نی نی تون مشخص شد؟

امروز خداروشکر قطع شده از صبح . رفتم غربالگری دوم نوشته برام روو کاغذ گفتم نگه بهمون 🤭خیر سرم جمعه میخواستم ۲ ساعت برم آتلیه اونجا برا تعیین جنسیت زنگ زدم پرسیدم گفتن میتونی بری اگه زیاد راه نری و خسته نکنی مشکلی نداره چون استراحت مطلق ما بهت ندادیم خودم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف دلم داره میترکه از یه طرفم میترسم برا بچم 🥲 بازم خداروشکر که بچم چیزیش نشد 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خانما من هفته ۵ هستم سرگیجه دارم فشارمو بار اول گرفتم.۱۳۹ بود چکار کنم

عزیزم مثل اینکه سرگیجه طبیعی باشه حالت تهوع نداری خیلی از بچه ها این علائمارو داشتن

راستی قراربود سه شنبه بری سونو ساک رفتی؟

اگ بدونی چقد به فکرتم انشالله روند بارداریت به خوبی ‌پیش بره گلی

امروز خداروشکر قطع شده از صبح . رفتم غربالگری دوم نوشته برام روو کاغذ گفتم نگه بهمون 🤭خیر سرم جمعه ...

ملکه جان خوبی ؟چه دلی داری دختر من گاهی به سرم می زنه پاشم برم برا تعیین جنسیت ...قبل انومالی !اینقد عجولم ...فک کردم تیکرت دخمله  پس می دونی ...یه سوال داشتم انتقالت فریز بود ؟

سلام خواهر عزیزم  تو خوبی عزیزی که برام انشاالله انشاالله انشاالله با عنایت خدا

سلااام عزیزم ممنون فدای توبشم. باورت میشه منتظر جواب ازمایشتم فقط الهی که فقط خوش خبرباشی

توخوب باشی منم خوبم فقط بخندباانرژی