2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
برای من آزمایشم روز پنجشنبه ست. بنظرم که نشون می ده از روز ۱۲ به بعد. نهایتا پنجشنبه برو. من هر دوبا ...

برا منم ۸گفته که جمعه میشه نمی‌دونم فردا برم یا بذارم پنج شنبه برم 

پنج شنبه دو هفته قبل انتقال داشتم ساعت ده صبح

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من از روز اول تا امروز که روز ۱۱ هستم درد پریودی دارم،طبیعیه نگران نباش

آهان مرسی 

نگران شدم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
عزیزم من از روز اول تا امروز که روز ۱۱ هستم درد پریودی دارم،طبیعیه نگران نباش

استراحتتون چجوریه؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
برا منم ۸گفته که جمعه میشه نمی‌دونم فردا برم یا بذارم پنج شنبه برم  پنج شنبه دو هفته قبل انتقا ...

فردا هم بری مشخصه. امیدوارم مثبت باشه جواب آزمایشت 

منم پنجشنبه ساعت ۹ انتقال دادم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فردا هم بری مشخصه. امیدوارم مثبت باشه جواب آزمایشت  منم پنجشنبه ساعت ۹ انتقال دادم.

فردا برم ببینم توکل بخدا 

تو کی میری آزمایش انشاالله بتای تپل مپل 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه هنوز من برای فرزندخواندگی اقدام کردم منتظر اونم تا اردیبهشت خبری نشه میرم برای پانکچر تا اونموقع ...

عزیزم شما نامه از متخصص زنان گرفتی برای ثبت نام؟ محتوای خاصی نباید داشته باشه؟ فقط بنویسه مثلا چند بار آی وی اف انجام داده و مثبت نشده کافیه؟

فردا برم ببینم توکل بخدا  تو کی میری آزمایش انشاالله بتای تپل مپل

ممنون گلم. فردا میرم تا دو آماده می شه جواب.

انشاالله جوابامون مثبت میشه عزیزم

انشالله خوش خبر میای عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشاالله جوابامون مثبت میشه عزیزم

انشالله خدا دلت رو شاد کنه و ما هم ذوق کنیم💞💞💞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشالله خدا دلت رو شاد کنه و ما هم ذوق کنیم💞💞💞

ممنون عزیز دلم ممنون از دعای قشنگت