2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
یعنی چی دو کف دست دو کف دست که خیلی زیاده آنوکسا کلا اونقد مواد نداره من شده گاهی به اندازه یه عدس خ ...

فک کنم کلش ریخت بیرون 

میخوام یکی دیگه بزنم 

خطرناک نباشه؟🥺

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
فقط يه سوال دوستاني كه باردار هستن از لحاظ غذايي چي هنوزم  رعايت ميكنيد ؟؟؟ من خيلي قبلا گوشت گ ...

همه چی رو نرمال بخور. به غیر از جیگر که میگن خوب نیست بقیه چیزا رو بخور. ماهی هم بدونه جیوه. من همه چی میخورم مثل قبل 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم کلش ریخت بیرون  میخوام یکی دیگه بزنم  خطرناک نباشه؟🥺

خطرناک که نیست فکر نکنم یه زنگ بزن مرکزت یا دکترت. آخه من بارها شده همون لحظه پا شدم اما اصلا نریخته مطمئنی 

خطرناک که نیست فکر نکنم یه زنگ بزن مرکزت یا دکترت. آخه من بارها شده همون لحظه پا شدم اما اصلا نریخته ...

آمپولو زدم همون لحظه پاشدم ناهارم داشت میسوخت

بعد که اومدم نشستم دیدم لباسم خیسه 

شک افتادم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
سلام خوبین دوستان  من یه سوال فوری دارم😓 من امروز روز سوم انتقالمه آمپول انوکساپارین زدم بع ...

احتمالا حواست نبوده یا سرنگ در اومده موادش رفته رو بدنت اخ نمیشه که این همه بریزه بیرون فوقش یه قطره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
احتمالا حواست نبوده یا سرنگ در اومده موادش رفته رو بدنت اخ نمیشه که این همه بریزه بیرون فوقش یه قطره

نه ۵ دقیقه بعد اینکه پاشده بودم دیدم لباسم خیسه

خیسیش زیاده فک کنم کلا همش ریخته بیرون 

آمپولو زدم همون لحظه پاشدم ناهارم داشت میسوخت بعد که اومدم نشستم دیدم لباسم خیسه  شک افتادم

شاید رفتی سمته ظرفشویی آب ریخته ولی یه روز هیچ اتفاقی نمی افته عزیزم. اما بازم من علمش رو ندارم یه زنگ بزن بپرس بگو شک داری چون ببین اگه بخوادم بریزه بیرون اینقد دو کف دست نمیریزه خیالت راحت 

شاید رفتی سمته ظرفشویی آب ریخته ولی یه روز هیچ اتفاقی نمی افته عزیزم. اما بازم من علمش رو ندارم یه ز ...

نه اصلا آب رو باز نکردم 🥺

بچه ها کسی داروخانه ای رو میشناسه گونال داشته باشه؟🎗🎗🎗🎗🎗

کدوم شهر؟

ناراحت نباش اینا اثرش میمونه تا چند روز توی بدن پس همون فردا دوباره بزن 

زنگ زدم مرکز گفت امروز دیگه نزن

زنگ زدم مرکز گفت امروز دیگه نزن

خب خدا رو شکر خیالت راحت باشه دیگه فردا هم که خواستی بزنی چند ثانیه آمپول رو نگه دار توی شکم بعد بکش بیرون. 

من قشنگ یه ربع دراز میکشم لباسمم بالا میذارم که ببینم چی میشه 

خب خدا رو شکر خیالت راحت باشه دیگه فردا هم که خواستی بزنی چند ثانیه آمپول رو نگه دار توی شکم بعد بکش ...

ممنون 

خیالم راحت شد