2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047233 بازدید | 684581 پست
چشم . مرسی . سارا میگم وقتی که چهار ده روز بعد انتقال  آزمایش بارداری مثبت میشه ، اون‌موقع هفته ...

قربونت هفته ۴ عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت هفته ۴ عزیزم

آهان . فکر کنم حدود ۶ اسفند انتقال داشته باشم (فرش ) . الان استرس دارم . میگم انشالله اگه مثبت باشم  برای سونو قلب و اینا فکر کنم همه جا تعطیل باشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوره جون بزار تو در یخچال . زنگ زدم داروخونه گفت آنوکسا یخچالی نیست ولی برای احتیاط بزار در یخچال&nb ...

جاش خنکه اخه اینقدر زیاده من دارو رو گرفتم خونریزی کردم قطع کردم الان یک ماه نزدم رویان سینا فکت کنارش یخ میزاره ولی برای این نذاشت پس اونقدر حساس نیست

خدایا شکرت
بچه ها من منفی شدم 😭😭😭کافر شدم خدا برا من هیچ کارنکرد بعد سه بار پانکچر و سه بار انتقال...صدبار ت ...

قربونت برم چی بگم که دلت آروم شه..منم کامل میفهممت منم چهار بار انتقال منفی داشتم آنقدر شهر غریب تنها رفتم تو شهر بین همه ی مردم گریه ام گرفته حتی تنهایی انتقال هم رفتم شبا تنها شهر غریبم موندم ..ولی چه کنیم خدا ما رو اینطوری امتحان می‌کنه الانم بازم دارم میرم یه شهر غریب و خیلی دورتر برای پانکچر دارو میگیرم ..بلاخره ما هم مامان میشیم امیدت از دست نده مگه غیر از خدا کسی داریم دست به دامانش بشیم ...فقط این میگم انشالله خدا برات معجزه کنه و خیلی زود مامان بشی عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آره برا منم کنارش یخ نذاشتن . راستی خونریزیت قطع شد ؟

الان چند روز قطع شده . تا سونو برم ببینم هماتوم در چه وضعیه با قطعش گفتن انوکسا رو دوباره شروع کن نمی دونم شروع کنم یا زوده🤔

خدایا شکرت
آهان . فکر کنم حدود ۶ اسفند انتقال داشته باشم (فرش ) . الان استرس دارم . میگم انشالله اگه مثبت باشم& ...

نگران نباش عزیزم ان شاالله که مثبت شی سونو قلب میفته ۷ ام عید حدودا که بازه همه جا

عزیزم اصلا نشین حساب کتاب نکن من ۱۰۰ بار مینشستم حساب میکردم کارا اصلا ی جور دیگه پیش میرفت بخاطر این چیزا بخودت استرس نده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانوما من فردا میرم سونو ساک هفته ۵ میشم خیلی نگرانم.همش علایم بارداری رو چک میکنم که نکنه خدانکرد ...

نگران نباش عزیزم ان شاالله همه چی عالیه

من که علائمم از هفته ۷ شروع شد

نگران نباش عزیزم ان شاالله که مثبت شی سونو قلب میفته ۷ ام عید حدودا که بازه همه جا عزیزم اصلا نشین ...

آره راست میگی . توکل بخدا . خدا کنه من انتقال بدم‌مثبت بشم . اینا  جور میشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره راست میگی . توکل بخدا . خدا کنه من انتقال بدم‌مثبت بشم . اینا  جور میشه

اره عزیزم توکل بخدا