2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نه درست میشه منکه تشکیل پرونده دادم فاکتور انتقالم هم بردم

انشالا عزیزم مرسی فداتشم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما ازمایش سلفری که دادین بهتون نگفتن ۴۸ ساعت قبلش انوکسا  یا  اس اا استفاده نکنین؟

من سلفری نداشتم عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان من روز یازده بتام ۴۴۰ بود با جنین سه روزه خودم حس میکنم کمه؟ باز تکرار کنم؟ همش است ...

عزیزم یادمه یه بار همزمان انتقال داده بودیم و منفی شدیم

بعد رفتم تو پروفایلت و متنت درمورد مادر رو خوندم با تمام وجودم درکش کردم و اشک ریختم

ببین امسال روز مادر، مادر شدی😍😍 خداروشکر

بهت تبریک میگم عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بیمه تامین اجتماعی عزیزم براکسایی که زیر نظرش هستن میتونن کارهای که برای میکرو انجام دادن فاکتوراشو ...

عه چه خوب براتعیین جنسیت روهم میدن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بچه ها من منفی شدم 😭😭😭کافر شدم خدا برا من هیچ کارنکرد بعد سه بار پانکچر و سه بار انتقال...صدبار ت ...

ای وای عزیزم. متاسفم خیلی ناراحت شدم. منم شرایطم مثل توست، سومین پانکچر و سومین انتقالمه و اگر اینبار هم منفی بشم نمی دونم باید چکار کنم. کاملا میفهممت...نمی دونم چی بگم که آروم بشی...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من به می پختم میخوردم بخاطر دیابت میوه هم زیاد نمی تونستم بخور یه روز انار میخوردم یه روز پرتقال شنی ...

مرسی عزیزم برام دعا کن 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دستکش فریز بگیر من شیاف و با دستکش میزارم خیلی راحتتره. بخاطر استفاده از اسپیلوکوم یه احساسی تو رحم ...

ممنون عزیزم انشالله نی نی توسالم بغل کنی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دوستان آنوکسا یخچالیه؟

جای خنک بزاری حله احتیاج نیست یخچال باشه روش درجه مناسب نوشته. یخچال میزاری رو در ییخچال حتما باشه قبل تزریق بیرون بیار چون سرد باشه دردش بیشتره

خدایا شکرت
جای خنک بزاری حله احتیاج نیست یخچال باشه روش درجه مناسب نوشته. یخچال میزاری رو در ییخچال حتما باشه ق ...

وای خیر ببینی . یه لحظه ترسیدم . تو کمد دیواری گذاشتم خیلی خنکه . بخاری اون اتاق خاموشه . الان‌گذاشتم تو دریخچال 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بیمه تامین اجتماعی عزیزم براکسایی که زیر نظرش هستن میتونن کارهای که برای میکرو انجام دادن فاکتوراشو ...

فکر می کنم باید دفترچه تامین اجتماعی رو داشته باشیم درسته؟ من فقط بیمه هستم بدون دفترچه. نمی دونم به من تعلق می گیره یا نه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فکر می کنم باید دفترچه تامین اجتماعی رو داشته باشیم درسته؟ من فقط بیمه هستم بدون دفترچه. نمی دونم به ...

اگر زیر نظر بیمه تامین اجتماعی هستی میشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم یادمه یه بار همزمان انتقال داده بودیم و منفی شدیم بعد رفتم تو پروفایلت و متنت درمورد مادر رو ...

مرسی عزیزدلم

الهی که به حق حضرت زهرا شمام هر چه سریعتر مادر دوقلوها شی گلم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩