2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست

بچه ها امروز خیلی دلم گرفته باز روز مادر شدو ولی باز امسالم مادر نشدم نمیدونم چه گناهی کردم که خدا درحقم اینطوری میکنه هرچی دعاو نذرو نیاز میکنم باز هیچی .یادم نمیره دوسال پیش روز مادر همسرم بهم گفت توکه مادر نیستی برات تبریک بگم واقعا این حرفشو هیچوقت یادم نمیره خیلی خستم خیلی دلم یه زندگی بدون دغدغه میخواد نمیدونم چرا خدا به بعضیا میده که دلشون نمیخواد ناشکری میکنن انوقت ما که خودمونو کشتیم برای طعم چشیدن مادرشدن اینجوری باهامون میکنه دلم میخواد باز برم برای انتقال ولی چه کنم که مرکزی که میرم با وجود مشکل ایمنیم بلد نیستن دارو بدن بچه ها برام دعاکنید که هرچه زودتر شرایطش پیش بیاد بتونم بیام تهران ومنم بتونم مادر بشم که آرزو به دل نمونم ببخشید بچه ها ناراحتتون کردم اخه کسیو ندارم باهاش دردودل کنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومای گل بالاخره منم انتقال دادم برام دعاکنید منم به همین روز عزیز درکنارهمه ی شما مامان بشم

به سلامتی .ان شاالله مامان میشین 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها امروز خیلی دلم گرفته باز روز مادر شدو ولی باز امسالم مادر نشدم نمیدونم چه گناهی کردم که خدا د ...

میدونم سخته منم دلم گرفته بود ولی ما هم بزودی طعم مادرشدن رو میچشیم 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام من تازه اومدم این گروه ک باعث شد رفتم پی درمان ورفتم عکس رحم دادم اذر ماه وازمایشهای ذخیره و هورمونهاک ،،،(اهامن سال ۹۷ یه ۳ ماهه بدلیل داشدن فتق دیافراگم سقطکردم وسال ۹۸ هم یه خارج رحمی داشتم)بگذریم من اذرماه پریودمو شدم وای بعد یه هفته بیشتر لکه بینی داشتم ک گذاشتم به پای عکی رحم وبلاخره رحمم دستی خورده وواسه اونه ولی بچه ها سینه هام متورم ودردناک بود گفتم تا پری بشم برم دکتر یه پاپ اسمیر هم بدم ک اونم دادم وشروع لک بینی واسه پریود این ماهم شروع شد پنج شنبه صبح منم گفتم پری حتما تا اینکه ساعت ۴ بامداد دچار درد شدید شکمی شدم وابنقد شدید ک رفتم بیمارستان اونجا گفتم لک بینی دارم واینا اولش گفتن گرم وسرد شدی ضد درد زدن گفتن بیمارستان الوده اس برو خونه ک شوهذم منو از تخت پایبن اوردن همانا و دور از جون همتون  چشام سیاهی رفت غش کردم وبعد شروع کردم بالا اوردن ک ت. جنرال بستری کردن بازم اونجا گفتن لوس بازی در نیار برو خونه چیزی نیس حالا من میگم دارم میمیرم وهرلحظه ازشدت درد دارم بالا میارم مبگن برو به عکس بگیر  ک اونجا دیگع می‌وفتم زمین شوهرم میگه من از ترس مردم بعد ار اون یه لحظه فقط ده نفر رو بالا سرم دیدم با دستگاه سونو ک دکتر میگه مایع شکمی زیاده خون ریزی داخلی سریع اتاق عمل  ک من میگم تورو خدا شکممو پاره نکنین دکتره زنان میگه داری میمیری چی میگی تو گفتم یه لوله ام بسته اس تورو خدا این یکیم برندارین ک میگه نمیدونیم کدوم لوله اس بریم ایشالا ک سمت راستت نباشع ک تو نیم ساعت اوژانسی رفتم اتاق عمل وفقط صدای پزشک تو ذهنمه ک میگه خون خون واز گردنم رگ میگیرن ونزدیک ۳ واحد خون میرنن،طولانی شد خیلی بعدش

سلام دوستان ،من تازه عضو سايت شدم ،وقبلا خواننده خاموش بودم از تجربه ي دوستان براي قبل وبعد از انتق ...

مبارکتون باشه .ان شاالله بارداری خوبی داشته باشین 

بچه ها امروز خیلی دلم گرفته باز روز مادر شدو ولی باز امسالم مادر نشدم نمیدونم چه گناهی کردم که خدا د ...

ان شالله بزودی همه راه ها برات باز میشه. و با خبر بارداری میای. 

خدایا شکرت
میدونم سخته منم دلم گرفته بود ولی ما هم بزودی طعم مادرشدن رو میچشیم 🙏🏻🙏🏻

نمیدونم چرا امیدمو از دست دادم میترسم از آینده از اینکه خدا نخوادو نده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان ،من تازه عضو سايت شدم ،وقبلا خواننده خاموش بودم از تجربه ي دوستان براي قبل وبعد از انتق ...

مبارکه عزیزم بتات عالیه. ان شالله صحیح و سالم بغلش کنی

خدایا شکرت

سلام عزیزم ۱۸۰۰ که بتای خیلی خوبیه چرا دیگه نگرانی انشالله به خوبی و خوشی بغلش کنی چه روز خوبی شد امروز ۳تا خبر خوشحالی شتیدیم خدایا شکرت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بعدش تو ای سی یو دکترم گفت ۸ هفته بارداری ک قلبم داست ولی کل لوله یمت چپت رو ترکونده بود خداروشکر زنده موندی چرا به بیبی نزدی اخه ببینی حامله ایی یان گفتم اخه پری شدم گفت لکه بینی داشتی چک میکردی ،ومن تازه اومدم خونه وسزارین شدم وروحیه صفروچون خونه مامانمم لالم الان بازم میگم خداروشکر چیزی جز این ندارم بگم میخواستم بگم مثل من نباشین چون از بس بیبی منفی دیدم دوس نداشتم بذارم ولی اگ۷میذاشتم شاید بادارو رفع میشد

نمیدونم چرا امیدمو از دست دادم میترسم از آینده از اینکه خدا نخوادو نده

ما هم همه اینا حس ها رو داشتیم یروزی اینقدر دور از خودم می دیدم. خودت کلی تلاش کردی به خدا هم توکل کن. ان شالله نتیجه صبرت خیلی شیرین باشه. میرفتم جایی سریع اسپند دود میکردن خرید بچه  هاشون رو نشونم نمیدادن همه این چیزها رو هم گذروندیم دم نزدیم. ان شالله بزودی با خبر بارداری میای

خدایا شکرت
بعدش تو ای سی یو دکترم گفت ۸ هفته بارداری ک قلبم داست ولی کل لوله یمت چپت رو ترکونده بود خداروشکر زن ...

از درد زیاد رفتین دکتر؟ یکی از دوست های منم همینطور شد متاسفانه بتا زیادی بالا بود ولی دقت نکرد متاسفانه لولشو از دست داد. 

خدایا شکرت