2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها قرص ال دی خب ۲۱ عدد هستن ولی ۷ عدد ییگه با رنگ دیگه هم تو جعبه هست که جمعا ۲۸ عدد میشن خاستم ...

عزیزم دارو نماها رو اصلا نمیخواد بخوری مهم نیست. بله ممکنه حین مصرف دارو نماها پریود بشی من خودم بعد تموم شدن ۲۱ ال دی سر ۵ روز پری میشدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
هیچی، دکترم گفت مشکلی نداشتید ولی نشده

غیر ممکنه دکتر بیسوادیه که این حرف رو زده بتاتون خب رشد کرده دلیلی داشته که افت کرده. خیلیا اینجا افت بتا داشتن و بعدش مشخص شده مشکل داشتن 

غیر ممکنه دکتر بیسوادیه که این حرف رو زده بتاتون خب رشد کرده دلیلی داشته که افت کرده. خیلیا اینجا اف ...

چه مشکلی،  دکترمو عوض کنم؟  مرکز مام پیش منتظری بودم،  برم پیش قاضی میرسعید یا لاهوتی؟ 

چه مشکلی،  دکترمو عوض کنم؟  مرکز مام پیش منتظری بودم،  برم پیش قاضی میرسعید یا لاهوتی ...

مشکل ایمنی انعقادی داری عزیزم. هیچ کدوم برو پیش علیرضایی چون بچه ها خیلی بیشتر ازش راضین. منتظری ندیدم والا کسی باهاش مثبت بشه.

عزیزم دارو نماها رو اصلا نمیخواد بخوری مهم نیست. بله ممکنه حین مصرف دارو نماها پریود بشی من خودم بعد ...

فدات منم همیشه بعد از قطع پروزستورن یا ال دی بعد ۴ روز میشم !پس دارونماها رو نمیخورم مرسی فداتشم!عزیزم میگن ال دی ضخامت رو کم میکنه من قبلا یکبار اوایل قبله اینکه ایوای بکنم قبلش ال دی خوردم تخمکم رشد نمیکرد الان خیلی میترسم با ال دی ضخامتم رشد نکنه من تو سیکل لانگ هستم ضخامتم بدون دارو همیشه خوب رشد میکنه و اصلا مشکلی نداره خیلی میترسم🤕

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله

درکل من مشکل صخامت اندومتر ندارم فقط میترسم ال دی روم اثر بد بزارهمن امپول سینافکت هم استفاده میکنن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فدات منم همیشه بعد از قطع پروزستورن یا ال دی بعد ۴ روز میشم !پس دارونماها رو نمیخورم مرسی فداتشم!عزی ...

خدا نکنه. نه عزیزم اتفاقا ال دی و سینافکت که داده خیلی خوبه عالیه منم داشتم و خیلی خوب تخمدانام جواب داد. میخوای باز آی یو آی کنی 

خدا نکنه. نه عزیزم اتفاقا ال دی و سینافکت که داده خیلی خوبه عالیه منم داشتم و خیلی خوب تخمدانام جواب ...

نخپه عزیزم من تو سیکل انتقال هستم سیکلم لانگ هست ال دی خوردمو سینافکت میزنم

خدا نکنه. نه عزیزم اتفاقا ال دی و سینافکت که داده خیلی خوبه عالیه منم داشتم و خیلی خوب تخمدانام جواب ...

۳ماه پیش نخمک کشی کردم هایپر شدم رفتم تو سیکل انتقال تقریبا ۱۵ روزی میشع که ال دی میخورمو و امپول سینافکت میزنم انشالا اینماه انتقال دارم