2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
اره توکل بخدا ایشالا تو اسفند ماه میرم تهران رفت و امدش سخته ولی مجبوریم من با هر بار انتقال وزنم می ...

من هر بار که میرفتم دکتر تنها میرفتم.جاهایی که رضایت نامه شوهر واجب بود تشریف می اوردن.با اتوبوس خیلی خسته میشدم.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه م سقط شد،  9دی انتقال داده بودم،  مرکز مام تهران،  دوتا جنین گرید A و یکی b انتقا ...

و اینکه هفته پنجم چطور تیتر بتا دادی؟سونو ساک رفتی؟

علایم توقف رشدت چی بود که متوجه شدی؟

😉

سه بار انتقال دادی هنوز خراش ندادن بهت؟

دوبار انتقال دادم عزیزم

دو تا جنین دیگ دارم... 

ن ندادن😭😭😭😭😭

چقدر احتمال داره جواب بده بده با خراش

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم نگار جان خیلی ناراحت شدم. از خدا برات صبر و آرامش میخوام. ایشا..‌. دامنت به زودی زود سبز میشه. ...

سلام قربونت برم نینی خوبه 

رفتی سونو حتما خبرم کن 

ایشاالله سالم بغل بگیریش 

ایمونولوژ رفتم گلم... فدات شم... 

ایشالا طبیعی باردار میشی بزودی عزیزم ..من اهوازم ولی میخوام بیام تهران برم مام ایشالا خدا کمکمون کنه ...

بیا ایشاالله با اولین بار جواب میگیری ایشاالله... 

سلام ب روی ماهت  شمام رویانی؟!  ایشاالله ک جواب بگیریم چی بگم انقدر گریه ی شوهرمو دیدم ...

آره عزیزم منم رویانم دکترم دکتر شیوا

انشاالله مام روزی میاد مامان میشیم

بخدا منم دلم آتیش بود همش همسرم میرفت تو اتاق رو تخت دمر میخوابید و گریه میکرد اصلا دردای سقط و بستری و عمل و مشکلات جسمی خودمو فراموش کرده بودم😭 ولی چه میشه کرد بجز صبر و شکر

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه م سقط شد،  9دی انتقال داده بودم،  مرکز مام تهران،  دوتا جنین گرید A و یکی b انتقا ...

متاسفم عزیزم خدا به دلت آرامش بده. 

داروهاتون چی بود؟ آنوکسا. پردنیزولون داشتید. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤