2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام شما بعد مثبت شدی رفتی سونو؟دکترم گفته جوابتاراگرفتم برم مطب بتظرت سونومیکنه؟داروهام فقط تاروز ا ...

سلام شما چون دارو نداری خوب باید بری ولی من اشتباه کردم رفتم سونو کرد چیزی ندید فقط ضخامت رحمم بالا بود دوباره سه روز بعدش رفتم که ساک دید. بستگی به عدد تیر بتات داره بالای هزار باشه سونو میکنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوا برفیه.من فعلا نتونستم برم.دو هفته هم صبر کنیم انشالله سونو قلبه.

عزیزم من دکترم تاکید داشت حتما واسه سونو ساک برم که خیالش راحت بشه داخل رحمه پس بهتره بری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یادم نیست ولی میدونم صبح ها میاد تا ظهر هم میره

سلام‌خواهری.

عزیزم‌من‌رفتم‌پیش‌روماتولوژی‌یه‌چندتاسوال‌‌پرسید‌گفتش

روماتیسم‌نداری.‌امافاکتورخودایمنیت‌بالاس

هیدروکسی‌کلرین‌داد‌.برا۲ماه‌بخورم.بعدآزمایش‌بدم

تونامه‌برادکترایمنی‌هم‌نوشته‌دوهفته‌مونده‌به‌انتقال‌پردینازول

بخورم..حالا‌هیدروکسی‌عوارض‌نداره؟کی‌‌بخورم‌‌بهتره؟

چقدرم‌تلخ‌هس؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من انتیم ۱/۸ بود  ازمایش دوتاش ۱ ب ۱۸۰۰ بود یکیش ۱ ب ۲۰۰۰ حالا باید چیکارکنم ؟

سلام، این ازمایش مربوط ب انومالیه و ربطی ب ان تی نداره و اختلال طناب عصبی رو باهاش بررسی میکنن، ان تی تریزومی ها رو بررسی میکنه

اگر ریسک این ازمایشafp بالا باشه احتمال باز بودن طناب نخاعی هست و البته با سونو این اختلال قابل بررسیه و از رو سونوی انومالی میشه تشخیص داد ک مشکلی هست یا نه اگر ریسک بالا باشه معمولا سونو رو 22 هفتگی هم تکرار میکنن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
وای دختر دیدمت چخبر؟  عروس دار شدنت مبارکه عزیزم  کی زایمانت هس سپیده جون؟

سلامتی مرسی عزیزم

تو خوبی

والا ۱۵ بهمن تاریخ داده بهم اگر فسقلی عجله نکنه چون یخورده فشارم نوسان داره یه کوچولو دفع پروتیین دارم تا جایی که مدارا کنه نگهش میداریم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

دخترا الان یه موضوعی پیش اومد خیلی بد بود تو اضطراب بدی بودم 

میترسم رو جنین اثر بدی بذاره تو خونه هستم تنهام

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میخوام هفته بعد برم پیش دکترم ازش میپرسم.حالا که دارم میخورم. فموبرا رو هم تموم کردم و اسید فولیک م ...

دکتر من امگا سه و ویتامین دی و اهن و اینا رو گفت از ۱۶ هفته باید بخورم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من انتیم ۱/۸ بود  ازمایش دوتاش ۱ ب ۱۸۰۰ بود یکیش ۱ ب ۲۰۰۰ حالا باید چیکارکنم ؟

گلم من نمیدونم گفتم معمولا دکترا آزمایش خون غربالگری دوم رو برای کسایی که غربالگری اولشون ریسک پایین داشته نمیدن مثل دکتر من که نداده بود بهم . حالا که شما دکترت برات نوشته بوده و یادت رفته بدی بهتره از خودش بپرسی که چکار باید کنی انشالله که خیره عزیزم نگران نباش با دکترت مشورت کن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سن بارداری جنین بلاست چجوری حساب میشه

دکتر من سن بارداریمو از تاریخ انتقالم حساب میکنه به علاوه چهارده میگه سن جنین مهم نیست تو ان تی و اینا سن بارداریو میگن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من تازه شروع کردم مرکز قبلی انتقالام منفی شد خالا دارم میرم تهران  رفتم مام دو ماه پیش دا ...

گلم بنظر من مرکز مام خیلی مرکز مجهز و پیشرفته ای هست خودمنم و خیلی از بچه ها تو همین تاپیک با مام مثبت شدیم ایشالله شما هم نتیجه بگیری ببین من مام نتیجه گرفتم و الان صرفا بخاطر اینکه عرفان زایمان کنم پیش دکتر اسرافیلی هم دارم میرم تا ببینم چی پیش میاد ولی دکترای مام و تجهیزات و باقی چیزاش از نظر مقایسه ای بنظرم بالاتره. مثلا دکتر اسرافیلی هنوز مثل قدیما تو برگه یسری چیزا یادداشت میکنه و وارد کامپیوتر نمیکنه  و نداره و همین باعث میشه یچی یادش بره پیش اومده براما.ولی در کل دکتر خوبیه چهار نفر از دوستان اینجا هم باهاش مثبت شدن  بنظر من بهتره یه جلسه خودت بری ویزیت شی و بعد ببینی چی و کجا به دلت میشینه در نهایت هم که فقط خدا ایشالله خدا هر چه زودتر دلتو شاد کنه گلم🥰 

ولی در کل جفتشونم خوبه چه مام چه دکتر اسرافیلی

دکتر من سن بارداریمو از تاریخ انتقالم حساب میکنه به علاوه چهارده میگه سن جنین مهم نیست تو ان تی و ای ...

سارا جون خوب مگه سن انتقال با سن جنین الان برابر نیست؟ مال منم سن انتقالمو حساب کرد اون اولا ولی در کل با انتی یکی بود هر دو