2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست
مرسی عزیزم خداعمرت بده خیلی نگران بودم  چون الانم تووی انومالی۲۳۳ گرم بود که از۲۲۷ نرماله  ...

نه عزیزم، اصلا اصلا نگران نباش، تو انومالی هم رشدش خوب بوده برات، برای منم تو انومالی 260 بود، ببین چقدر خوب بوده، ولی الان قضیه خون رسانی رشدشو کمتر کرده، البته الانم 200، 300 گرم از بقیه کمتره، ولی رشد محدودش باعث میشه کم وزن به دنیا بیاد، انشاءالله بعد از تولد بتونم تپلکش کنم😍

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونت برم نغمه عزیز واقعا شرایط سختیه کاش آزمایشم مثبت نمیشد  میدونی انگار خدا بلندم کرد با ...

قربونت برم، میفهمم عزیزم، امیدوارم خیلی زود خیلی زود طبیعی مادر بشی، اونم دو سه تا، بعد یاد این روزها بیفتی و بگی چقدر الکی غصه خوردم☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم، میفهمم عزیزم، امیدوارم خیلی زود خیلی زود طبیعی مادر بشی، اونم دو سه تا، بعد یاد این روزه ...

ممنون از دعای قشنگت فدات شم

الهی از خدا هر چی می خوای بهت بده گل جانم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
قربونت برم نغمه عزیز واقعا شرایط سختیه کاش آزمایشم مثبت نمیشد  میدونی انگار خدا بلندم کرد با ...

وووای نگار جوونم خیلی خیلی نارحت شدم نمیدونم چی بگم میدونم هیچی آرومت نمیکنه انشاالله خدا بهترشو بهت بده تو داری اینو میگی پس من چی بگم همه چی خوب ود برام تا 8 هفته ولی بعدش همه چی خراب شد و سقط کردم و زجر دنیارو کشیدم تا سقط بشه مطمنم حکمتی توشه ما توان درکشو نداریم فقط باید صبر کنیم ایشالا زودی خوتو پیدا کنی و سرپا بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فدات شم تو عزیزی خداوند حفظ کنه نینیتو بخدا بقدری داغونم دنیا برام تموم شده انگار...  کاش از ...

الهی بگردم😔😔😔😔میدونم چقد اذیت شدی و سختی کشیدی

ولی همین که مثبت شدی یعنی رحمت امادس و ان شاالله دفعه بعدی حتما مثبتی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وووای نگار جوونم خیلی خیلی نارحت شدم نمیدونم چی بگم میدونم هیچی آرومت نمیکنه انشاالله خدا بهترشو بهت ...

مرسی نیکاد عزیزم 

خیلی خیلی ممنون از همدردیت 

خدا باید به ما صبر بیشتری بده به نسبت بقیه 

بخدا هنوز مامانم فکر میکنه من حاملم میگه پا نشو از جا بابامم همینطور 

قربونت برم آسمان جان خیلی بد دردیه خیلی.... 

حال دلت رو میفهم.منم انتقال مهرماه م ازمایش اولم مثبت شد ازمایش دومم تیترامدزیرعدد ده.یه ماه استراحت کردم یه ماه هم ldخوردم و الان دوباره انتقال دارم.میخوام اینو بگم زمان مثل برق میگذره.این ما هستیم که باید تلاشمو کنیم و ناامید نشیم.انشالله این سری دنبال علتش بگردو تلاشتو بکن دوست عزیز.

نگار عزیزم اینجوری نگو

پس اونایی که تو هفته های بالا از دست دادن اونا چی بگن؟

انشالله میری ازمایش تا مشگلو بدونن و بعد بازم انتقال میدی.

😉

الهی بگردم😔😔😔😔میدونم چقد اذیت شدی و سختی کشیدی ولی همین که مثبت شدی یعنی رحمت امادس و ان شاالله ...

ای خدا از این ناراحتم ک گفتم جنین های سه تاییمو برام بزارین و از دستشون دادم

گفتم ایندفعه حداقل یکدونش میگیره

داروهایی مثل گونال که یه مدت کم بود میگفتن قاچاقی میاد این شرایط و داره اما وقتی داروویی هست و توو د ...

آخه گونال خودش الان وارد میشه یعنی یا بازم قاچاق میاد چون تا جایی که میدونم داروهای خارجی یا نمیان یا خیلی کم میان پیدا نمیشه 

موندم چیکار کنم دیگه دکتر رفتن‌اینقدر برام سخته و استرس آور که ترجیح میدم کوه بکنم دکتر و دوا درمون نکنم خسته شدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
حال دلت رو میفهم.منم انتقال مهرماه م ازمایش اولم مثبت شد ازمایش دومم تیترامدزیرعدد ده.یه ماه استراحت ...

ممنونم آسمان جان

ایشاالله ک ب زودی مامان بشی

نمیدونم چیکار باید کنم ک دلیلشو بفهمم ک چرا جنین ها نمیمونن با وجود اینک من و همسرم مشکلی ندارم

تا حالا هم آزمایش خاصی ندادن بهمون