2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اون مشکلی نداره 

فک کنم ی ذره بالا باشه مشکلی نداشته باشه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یازده هزار نرماله مالمن ۱۱۸۰۰ 

واسه منم ۱۲ بود

دکتر چیزی نگفت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ققنوس جان شماهم گلبول های سفیدت بالا بود تو ازمایش خون ؟

نه بالا نبود

ولی گلبول سفید مهمه چقدر بالاتر باشه، باید دکترت ببینه

یادمه فردا وقت دکتر داشتی، نگران نباش تا فردا هیچی نمیشه. فردا هم دکتر میبینه اگر مشکلی باشه حلش میکنه❤️

سلام مامان های عزیز ازمایشات ۳ماهه اول بهداشت که دادم گلبول های سفید هم بالاست کسی می دونه دلیلش چیه ...

عفونت داری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
حس میکنم این طرح برا شهره ما هنوز نیومده من خوزستانم

نه عزیزم فکرکنم برای همه هست منم جنوبم حالا شما یه پرس وجو کنید انشاءالله که اومده باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منفی شدعزیزم😭😭

ای بابا چقد حالمون بد شد امروز خدا بهتون صبر بده هممون این روزا رو داشتیم ایشالا خدا به حق فاطمه زهرا جبران کنه براتون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آنا جون منم داشتم دکترم گفت تا مثبت شدن بخورم چندبارم ازش بپرسیدم واسه سونو ساک که رفتم‌گفت دیگه نخو ...

دکتر عارفی و دکتر علیرضایی هردو بمن گفتن تو انتقال نخورم و قبل انتقال فقط بخورم نمیدونم گلم به اون دوستمونم گفتم از دکترش شخصا بپرسه من دکترام گفته بودن اصلا تو انتقال نخورم بازم نظر هر دکتر شاید فرق کنه ولی برای منو جفتشون گفته بودن و تاکید داشتن یادم نره.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم قرص وایه پرولاکتین داشتم تا مثبت شدنم دکترم گفت بخور هر چی که دکترت گفته انجام بده. البته مال ...

سلام گلم خوبی؟؟میگم من فکرامو کردم با توجه به نظراتی که درموردش خوندم ونظرات شما تصمیم گرفتم انشاءالله بیام پیش دکتر اسرافیلی.میترسم برم مرکز مام نتیجه نگیریم.چون نطراتی که درمورد مام خوندم پنجاه پنجاه بود خیلیام بودن ناراضی.میگم عزیزم آزمایشاتمو باز از نو برام مینویسه یا اولیارو قبول میکنه؟؟بعداینکه آزمایش برای همسرم بگم بنویسه که دی اف ای هم بررسی بشه باید کجا بریم آزمایش اسپرمو بدیم همون بیمارستان عرفان؟؟از آزمایش ایمنی هم سردرمیاره یا یه نوبت بگیرم پیش زرنانی؟؟ببخش عزیزم خیلی سوال پرسیدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم ممنون شما خوبیت،،نه هنوز احتمالا ایشالله بیفته ۲۲ بهمن

منم خوبم قربونت

به امید خدا عزیزم🥰🥰🥰

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...