2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

خانما ببخشید که این سوال و میکنم من از دیشب تو واژنم نبض شدید دارم کسب اینجوری شده تا حالا؟ ممکنه برا شیاف باشه؟روز سومم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ببخشید که این سوال و میکنم من از دیشب تو واژنم نبض شدید دارم کسب اینجوری شده تا حالا؟ ممکنه بر ...

اره گلم من چند روز اول اینطور بودم

فک کنم مال شیافه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
خانما ببخشید که این سوال و میکنم من از دیشب تو واژنم نبض شدید دارم کسب اینجوری شده تا حالا؟ ممکنه بر ...

اره گلم من چند روز اول اینطور بودم

فک کنم مال شیافه

انشالله مثبت میشی عزیزم بخدا الان داشتم برات دعا میکردم ازخدا خواستم تا دری رو که به روت باز کرده دی ...

قربونت برم عزیزم شما خیلی لطف داری بمن

برام دعا کنید

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
قربونت برم عزیزم شما خیلی لطف داری بمن برام دعا کنید

سللم نگار جان ازمایش دادی گلم؟

انشالله که چی خوب پیش بره برات

گلم شما تا چند هفته شیاف پروژسترون داشتی و چطور دکترت قطع کرد منظورم اینه ک یه دفعه قطعش کردی یا ب م ...

عزیزم من هم آمپول داشتم هم شیاف آمپولمو از روزی دوتا یکی کرد و سر ۳ ماه قطع کرد شیافم شبی یدونه بود و پایان چهار ماه یدفعه قطع کرد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان عزیز،من انتقال دومرحله ای داشتم،امروز روز ۶ انتقالمه، اما علایم خاصی ندارم،کسی انتقال دو ...

من انتقال دومرحله ای داشتم

ان شاالله مثبت میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما خوبین رفتن جواب آزمایشم رو بگیرن برام دعا کنید استرس دارم میمیرم... 

ان شاالله جوابش خوبه عزیزم نگران نباش

جوابو گرفتی خبرم کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍