2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047380 بازدید | 684596 پست
من ایندفعه بگم دارو خارجی بنویسه برام 😫زندگیمون شده تخمک و اسپرم و امپول و انتقال میزم بیرون مردمو ...

دیگع همه مراحلش و حفظ میشیم 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم به همین معتقدم مطمنم مام مادر میشیم به وقتش.. خیلی از ماها هنوز هم سن و سالامون ازدواج نکردن انش ...

من دگ رویان پرونده دارم عزیزم هزینه هاشم بهتره خب 

بقیشم دست خدا شرایطمومیدونه خودش اگه بخواد میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعااا؟؟ نمیدونسم ولی خوبه که یهووکلی تخمک دارن وشانسشون زیاده

بله واقعا ولی خوب بدی های خودشو داره و عوارضی مثل چاقی و پرمویی و آکنه و خیلی چیزای دیگه پشتشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
تعداد تخمک ها رو  منم این ماه قرار برم استرس دارم

خب هشت تا داشتم عزیزم 

روز انتقال بهم گفتن چهار تاش ب ازمایشگاه نرسیده اصلا 

وچهارتاش ترریق انجام شده ودوتاش جنین شده 

ینییی من روز شهادت حضرت فاطمه بود روضه پخش میشدتا دم ماشین گریه کردم 😭😭😭

من ایندفعه بگم دارو خارجی بنویسه برام 😫زندگیمون شده تخمک و اسپرم و امپول و انتقال میزم بیرون مردمو ...

بگو با داروهای قبلی تخمک کم داشتم یا دزم و ببر بالا یا خارجی بنویس رویان هر سری دکترت یکیه ؟

بله واقعا ولی خوب بدی های خودشو داره و عوارضی مثل چاقی و پرمویی و آکنه و خیلی چیزای دیگه پشتشه

اره من ریش نداشتم الان پرمو شدم نوک سینه هامم تیره ودردناک شده

بعد همون ماه انتقال داد یا نه من فردا قراره برم پیشش قبلا ک گفت بعده عید برات انتقال میدم 

نه عزیزم سه بار پریود شدم پریود سوم انتقال داد کلا ماها هایپر میشیم انتقال نمیدن پس همون بعده عید برات انتقال میده به سلامتی ایشالا منم اردیبهشت پانکچر شدم ولی شهریور انتقال داشتم فقط فردا تعداد جنین و بهت میگن و هزینه فریز و میگیرن و کارت فریز بهت میدن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم بمیرم  ان شاءالله که حضرت فاطمه دلت شاد کنه

جالبه برام روزی که تصمیم ب اقدام گرفتیم با همسزم سالگرد ازدواج حضرت فاطمه بود روز انتقالم شهادتشون و روز ازمایش روز مادر!!!!!

فک میکردم همش نشونه اس😔