2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
تو کی بی بی چک میزنی😍الهی خداشادمون کنه

عزیزم امروز روز هفتمم هستش روز دهم هم روز مادره موندم اون روز بزنم یا برم یه دفعه ای آزمایش

خواهری من علائم هیچی ندارم 

خدا کنه که باردار باشم همسرم خیلی امید داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
راستی حالت تهوع هم برگشته بعد اینکه فشارم رفت بالا به نظرتون این ربطی داره 

اره.تهوع هم علایمه مسمومیت بارداری و سندروم هلپ هست.

نگران نباش

استرس سمه

فقط تحت نظر دکترت باش.

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره.تهوع هم علایمه مسمومیت بارداری و سندروم هلپ هست. نگران نباش استرس سمه فقط تحت نظر دکترت باش.

ممنون عزیزم انشالله نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم امروز روز هفتمم هستش روز دهم هم روز مادره موندم اون روز بزنم یا برم یه دفعه ای آزمایش خواهری ...

عزیزم دقیقامنم همش دوس دارم روزمادر،مادرشده باشم...البته اینم بهت بگم من سری قبل هم سینه هام تیرمیکشید هم رحمم و کلی علائم داشتم اما منفی شد پس فک نکنم ارتباطی ب علایم داشته باشه

عزیزم دقیقامنم همش دوس دارم روزمادر،مادرشده باشم...البته اینم بهت بگم من سری قبل هم سینه هام تیرمیکش ...

توکل بخدا ریحانه جان 

خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه مخصوصا اونا که هفته بعد مشخص میشه جواباشون 

بحق فاطمه زهرا ماهم مامان بشیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی امین به حق حضرت زهرا😍🥰🙏

الهی آمین بحق حضرت زهرا.🙏🙏🙏🙏🙏

خواهش می کنم عزیزم. منم هماتولوژی رویان رفتم بله یه نامه میده میاری. باور نمی کنی من یبار فقط اومدن ...

منظورت‌نفهمیدم‌چی‌شد.

میگم‌من‌‌برم‌پیش‌روماتولوژی‌‌نامه‌میده‌بهم‌ببرم‌برادکترایمنی؟

روماتولوژی‌همون‌روزداروهامومیده؟

من‌فردامیخام‌برم‌پیش‌روماتولوژی‌همونی‌که‌دکترایمنی‌گفته

میخام‌بدونم‌اگه‌نامه‌میده‌‌برادکترایمنی‌.همون‌روز‌من‌ببرم‌به‌دکتر

ایمنی‌نشون‌بدم.پرونده‌تکمیل‌شه.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم دقیقامنم همش دوس دارم روزمادر،مادرشده باشم...البته اینم بهت بگم من سری قبل هم سینه هام تیرمیکش ...

سلام عزيزم منم روز نهمم هيچ علامتي ندارم 

جالبه اينهمه پروژسترونم باعث نشده يه علامتي حتي كاذب برامن ايجاد بشه 😬

ولي اينايي كه مثبت شدن حداقل فك كنم يه درد پريودي داشتن🥲 

سونو داپلر هم برو 

رفتم دکتر فرستاد از لحاظ iugr و خونرسانی به جنین کرتال و همه چی برسی کرد گفت مشکلی نداره فقط وزن جنین ۲۱۰۰ ولی رشدش خوبه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خانماي باردار عزيز هروقت خداروشكر ميكنيد ماروهم از دعاتون بي نصيب نكنيد چون شماها هم سختي كشيده ايد ...

انشالله شما هم باردار بشید🤲🤲🤲🤲

انشالله نتیجه تلاشتونو بزودی ببینید. 

😉