2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
سلام عزیزم من قبل از اینکه آزمایش بدم ۱۴ روزه که منتظر بودم بعد انتقال،، پهلو سمت چپ درد میکرد فکر ک ...

یعنی با یه روز درد پهلو باید به خارج رحمی فک کنین خب برین سونو ساکو ببینه خیالتون راحت شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزم دلم مهربونم مرسی ک آنقدر خوب جواب میدی و آدمو آروم میکنی 💜💜💋💋💋🙏🙏🙏

قربونت برمم دوس دارم همه دلشون شاد بشه و زودی مامان بشن و این کابوس تموم بشه هممون همدردیم هیچکس غیر از ماها درکمون نمیکنه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
راصیم بخدا سرما خورده باشه ولی درد خارج رحمیو نکشم... 

عزیزم این چه فکریه الکی خودتو اذیت نکن گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
همیشه هم زیاد نیس برای من از ۶۰ شروع شد تا رسید به ۳۰۰۰ 

نمی دونستم فکر میکردم رشدش زیاده

باردارین الان؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا شوهر من الیگو اسپرم بود تحرکش موروفو یک در صد بود تعداد ۴ میلیون. سلنیوم. امگا. ال آرژنین. کیوت ...

ممنون عزیزم شرایط شوهر منم همینجوریه اینبار تلاش خودم میکنم دیگه بقیش با خدا 

@مامان_ماهک10    

سلام عزیزدلم خوبی دختر گلت گل پسری خوبن؟

چخبرا نمیای سایت؟چند وقت بود تو فکرت بودم

خوبی بانو میگم توی سیکل طبیعی چه روزی ارمایش میدیم برااینکه بفهمیم خوبه برا انتقال یا نه؟

قربونت عزیزم 

دقیق یادم نیست فقط یادمه اون روزایی که میگفتن بیا سونو صبح اول ازمایش میدادم بعد سونو میشدم

اگه اشتباه نکنم ۹ و ۱۴ بود

سلام عزیزم من قبل از اینکه آزمایش بدم ۱۴ روزه که منتظر بودم بعد انتقال،، پهلو سمت چپ درد میکرد فکر ک ...

عزیزم کامل پیام های مارو نخوندی من که نگفتم خارج از رحمیه تازه من گفتم نیس چون نگار جون بتاش پایینه 36 عددش منم میگم به خارج از رحمی فک نکنه چون هم بتاش پایینه هم دردش زیاد نیس 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه برای خواهرم که باردار گذاشتم ببینم چقدر به زایمان مونده

ان شاالله بزودی تیکر بارداری خودتو بزاری

قربونت عزیزم  دقیق یادم نیست فقط یادمه اون روزایی که میگفتن بیا سونو صبح اول ازمایش میدادم بعد ...

انگار گفت روز یازده ...ولی دکتر چیزی از ازمایش نگفت ...گفت اگر فولیکول غالب داشتی و ضخامتت خوب بود