2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست
من مامانم میدونس این دفعه اما ان شالله خدا دگ پامو ب رویان وا نمیکنه 😭😭بهم خودش ی نی نی بده اما اگ ...

نگی بهتره استرست کمتره من دفعه قبل به خواهرم گفته بودم خیلی استرس داشتم اینسری فقط خودمو همسرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگی بهتره استرست کمتره من دفعه قبل به خواهرم گفته بودم خیلی استرس داشتم اینسری فقط خودمو همسرم

گفتم مادره دعاش در خقم میگیره اما نمیدونی که وقتی شنید جنین ندارم دگ و جنینام کیفیت نداشتن چطور پست تلفن گریه کرد جگرم اتیش گرفت دگ بهش نمیگم بسشه دگ انقد غصه منو خورد 

من مامانم میدونس این دفعه اما ان شالله خدا دگ پامو ب رویان وا نمیکنه 😭😭بهم خودش ی نی نی بده اما اگ ...

انشالله مثبتی میشی اما اگه دوباره رفتی نگو عجله میکنن یا وقتی نمیشه ناراحت میشن آدم استرس میگیره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
گفتم مادره دعاش در خقم میگیره اما نمیدونی که وقتی شنید جنین ندارم دگ و جنینام کیفیت نداشتن چطور پست ...

آخی الهی. خدا برات حفظش کنه ولی نگو گناه دارن انشالله اینسری با خبرای خوش یهو بهش میگی برات اشک شوق میریزه مامانا همینجوری برامون دعا میکنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گفتم مادره دعاش در خقم میگیره اما نمیدونی که وقتی شنید جنین ندارم دگ و جنینام کیفیت نداشتن چطور پست ...

خدا مادرتو حاجت روا کنه به حق موسی ابن جعفر

انشالله نتیجه شو میبینی حتما

😉

سلام خانما من روز ده هستم بیبی چک زدم منفی بود بعد دوساعت دیدم خط دومش هم خیلی کمرنگ شده.امیدی هست؟ی ...

وای عزیز دلم فککککککککککنم درسته هااااااااا فردا دوباره بزن❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍

اره اونم پیدا کردم میرم میخرم عزیزم

میشه بپرسم کجا پیدا کردین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
وای عزیز دلم فککککککککککنم درسته هااااااااا فردا دوباره بزن❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍

بیبی ندارم امشب هم بیرون نمیریم ولی امیدی ندارم ولی تودلم میگم پس چرا اینجور شد دفعه هاقبل بعدچندروز هم هاله نمینداخت

یا رب العالمین