2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
سلام دوستان ..من ال دی می‌خوردم برای قبل پانکچر ..نوزدهمین قرص رو که خوردم بهم این آمپول لوپرومر۳/۷۵ ...

به منم دادن نمیدونم چرا ولی فکر کنم بخاطر خون رسانی باشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
والا من متولد ۶۶ ام . خب چطور من با دو تا دکتر مشورت کردم هر دو گفتن خوبه . دکتر ژتتیک و دکتر خودم&n ...

ورزش داشتم،،،اووبوست خوردم ،،کیوتن،،،گرده گل و ژل رویال با عسل و خوردن گرمیجات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروهاشو چی بوده و با چه دزی؟؟؟ دکترتون کی بوده؟؟؟ کی ای وی اف کردید که 8تا تخمک دادید؟؟؟ تقویتی ...

دكتر رزاقي هست دكترم

٢ماه پيش پانكچر كردم داروهام پي دي هوموگ و سينال بود ٦ روز اول ٤تا پودر پي دي هوموگ و دوتا آب بعد سينال هم اضافه شد روي ٣٦  درجه 

تقويتي كه الان سه سال هست ميخورم امگا ٣ كيوتن ويتامين دي dhea ويتامين e فوليك رويال ژل 

ذخيرم ٢ سال پيش ١ بود

خيلي كاره سختيه من كه ديگه انجام نميدم

٢ تاشو انتقال دادم و منفي شدم

يه ني باز كردن ٤ تا جنين داشت ٢ تا بلاست شد انتقال دادم و منفي شدم

يه ني دارم

راستش من اگر بودم بچه داشتم هرگز براي تعيين جنسيت اين كار رو نميكردم چون اين هومونها خيلي ميتونه خطرناك باشه

دكتر رزاقي هست دكترم ٢ماه پيش پانكچر كردم داروهام پي دي هوموگ و سينال بود ٦ روز اول ٤تا پودر پي دي ...

بله،حرفتون کاملا درسته

من این بار که انجام دادم دز داروهای بالا بود و با وجود تقویت و ورزش کردن تخمک خوبی ندادم بخصوص که تعیین جنسیت درصد موفقیت پایین میاره

سلام خانما تو رو خدا جواب بدین .خانمایی که مثبت شدین واکسن کرونا رو چند ماه قبل انتقال زدین؟؟؟؟؟و هم ...

من دو ماه قبل دو دز رو زده بودم  گفتن ۲ماه فاصله باشه انگار 

انشالله که هیچی نیست و‌تا شنبه هم کلا خوب میشی نیازی نمیشه بری 

شنبه وقت ویزیت داشتم از قبل ۱۵ هفته و چن روزم گفت بیا فک کنم به خاطر سرویکسم ...چون کمه طول سرویکس ام 

شنبه وقت ویزیت داشتم از قبل ۱۵ هفته و چن روزم گفت بیا فک کنم به خاطر سرویکسم ...چون کمه طول سرویکس ا ...

انشالله با خبرای خوب میای گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی سارای مهربون و عزیز ..سارا جان فقط یه سوالی داشتم این که پریودم عقب میندازه یا نه؟؟

بستگی به بدنت داره عزبزم من بعد اولی نشدم و دومی رو زدم دکترم گفت روی بدن هر کس یه جوره.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من دو دوز رو زدم .....هجده بهمن شروع سیکلمه ان شالله ...و‌همون روز هم روز دوز سوم...موندم بزنم یانه؟

من از دکترم واسه سومی پرسیدم گفت نزنم توی سیکل انتقال بودم باز خودت میدونی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤