2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047504 بازدید | 684604 پست
۱۳ ببعد عزیزم ...نه نگو تهوع جان من 😭😭 بارداری بی تهوع برات ارزومندم 

شما زدی بی بی؟من سری قبل باشما انتقال دادم منفی شد باز الان انتقال دادم😂😐میدونی در این حدتو کفم که تهوعشم برام جذابه😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه انصاری پور اخلاقش خوبه من یبار دکترمو به خاطر اخلاقش عوض کردم  اخه یکمم برای تعیین جنسیتی ...

میدونم علیرضایی دکتر خوبیه ولی تعیین جنسیتش رو نمیدونم.

شما برای بچه دوم اقدام میکنید؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام .حالتون چطوره. روز ۱۵ انتقال بود قبل ازمایش رفتم سرکار به لک قهوه ای افتادم.ولی با استراحت خو ...

شغلتون چیه ؟دولتی باشه بخشنامه  دادن خانم های باردار دور کاری کنن 

سلام .حالتون چطوره. روز ۱۵ انتقال بود قبل ازمایش رفتم سرکار به لک قهوه ای افتادم.ولی با استراحت خو ...

آسپرین و شیاف رو از دکتر بپرس، کی لک دیدین؟ اگر تازگی بوده یه روز استراحت کن. اگر کارت پشت کامپیوتر هست میتونی کار کنی، فقط خیلی فشار نیار به خودت

هر دو ساعت هم برو نمازخونه ای جایی ۵ دقیقه دراز بکش

سرپا ایستادن خوب نیست ولی نشستن اشکال نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من دوسال پیش عدد بتام ۱۶۲ بود همون ازمایشگاه 

مبارکه عزیزم احتمالاچندقلوء.ایشاالابه سلامتی.یه سوال میگم من پنج شنبه آزمایشمه وقت پریودمم گذشته.تازمانی که شیاف استفاده میکنم پریودنمیاد؟

مبارکه عزیزم احتمالاچندقلوء.ایشاالابه سلامتی.یه سوال میگم من پنج شنبه آزمایشمه وقت پریودمم گذشته.تاز ...

خیلی ها میگن نمیاد.بعد قطعش میاد

از بی بی چک بدت میاد،؟

من قبلش بی بی زدم

مثبت شد رفتم ازمایش

قیمت تست بارداری اونجا هم ۶۰ تومنه؟

انوکسا هم خیلی گرونه

ازاد ۷۰ تومن

😉

خیلی ها میگن نمیاد.بعد قطعش میاد از بی بی چک بدت میاد،؟ من قبلش بی بی زدم مثبت شد رفتم ازمایش قی ...

بدم میادولی تحمل نکردم روز۱۴زدم منفی شددیگه ناامیدشدم ولی بازتاروزآزمایش صبرمیکنم.تست بارداری اینجااگه آزادبری اره تقریبانزدیک۸۰تومن.ولی دولتی بری ۱۵تومن

الهی من قربونت برم آنقدر تو مامان مهربونی هستی خداوند جوجتو حفظ کنه ایشاالله ک همیشه سالم و شاد باش ...

فدات شم عزیزم مهربونی از خودته 😘

مرسی از دعای قشنگت الهی شما هم نی نی تو سالم بغل کنی عزیزدلم

لطف داری دل به دل راه داره منم اینقدر شماهارو دوست دارم با اینکه هیچ وقت ندیدمتون ولی واقعا مثل خواهرامین😘😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍