2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047497 بازدید | 684604 پست
اولی آره ۳تا دارم

ان شاالله دفعه بعدی حتما مثبت بشی

یک ماه قبل انتقالت پیاده روی کن خیلی خوبه

فست فود رو حذف کن سبزیجات زیاد بخور

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله دفعه بعدی حتما مثبت بشی یک ماه قبل انتقالت پیاده روی کن خیلی خوبه فست فود رو حذف کن سبزی ...

چشم حتما انجام میدم عزیزم ممنون لطف کزدی

خدا انشالله نی نیتو برات ببخشه و صحیح و سالم دنیا بیاد

چشم حتما انجام میدم عزیزم ممنون لطف کزدی خدا انشالله نی نیتو برات ببخشه و صحیح و سالم دنیا بیاد

قربونت 😘

مرسی عزیزم التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پنج شنبه هم خوبه نگران نباش بسپارش به همون خدایی که بهت دادتش به خودت و اون جوجه کوچولو استرس نده ...

الهی من قربونت برم آنقدر تو مامان مهربونی هستی

خداوند جوجتو حفظ کنه ایشاالله ک همیشه سالم و شاد باشی عزیز دلم

آنقدر حس خوب و قشنگی ب شما دارم نمیدونم دلیلش چیه ولی برا همیشه عزیزی شما... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
متاسفام عزیزم . چقدرم هزینه کردی . منم ابن سینا رفتم آزمایشا رو دادیم .ولی ادامه ندادم .‌کرونا زیاد ...

ممنون 🌸 اره نزدیک ۳۰ تومن شد هزینه م ولی فقط یدونه جنین داشتم که انتقال دادن و منفی شد 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
سارا جون داروهات چی بود ؟ پردنیزولون و آنوکسا داشتی ؟

نه عزیزم اینارو نداشتم ستروتاید سینال اف و hmg داشتم برای تحریک تخمک گزاری پروژسترون هم برای انتقال 

منم دوتا دختر دارم و تا الان دوبار ای وی اف انجام دادم که نا موفق بود

خدا حفظشون کنه 

کدوم مرکز بودی با کدوم دکتر 

دوبارانتقال رو جنین داشتی یا دوبار پانکچر شدی 

من خیلی ناراحتم منفی شدم 

حالا میگم یمدت به خودم برسم دوباره برم من ذخیره تخمدانم پایینه 

خدا حفظشون کنه  کدوم مرکز بودی با کدوم دکتر  دوبارانتقال رو جنین داشتی یا دوبار پانکچر ش ...

منم ذخیره پایینه،بار اول کرج بار دوم تهران

بار دوم فقط سه تا تخمک داشتم که فقط دوتاش جنین شد

که جنین مشکلدار بود به انتقال نکشید

خدا حفظشون کنه  کدوم مرکز بودی با کدوم دکتر  دوبارانتقال رو جنین داشتی یا دوبار پانکچر ش ...

عزیزم دکتر شما خیلی دکتر خوبیه

من خیلی تو این گروه دیدم مثبت داشتن، دوستمون سیلویا هم دکترشون ایشون بود و چند روز پیش زایمان کرد

واقعا موفقیتدر ivf به خیلی چیزا ربط داره. من نشنیدم این دکتر اشتباه کنه

کلا تعیین جنسیت سخت تر از ivf معمولی هست چون معلوم نیست چند تا جنین اون جنسینتی که میخواید باشن

امیدوارم بزودی نتیجه بگیرین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️