2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
سلام گلم در چه حالی؟ نی نی ها چطورن؟ منم امروز علائمی ندارم جز سیته درد

من همونم ندارم

ویهان من استرس فکر کنم نذاره مثبت بشم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ببین مدل مرکزش اینه میگه فقط با لاپرا میتونیم ببینیم رحم شرایطش خوبه یا نه من قبلا هم هیسترو تشخیصی ...

ببین در نهایت باید اونجایی بری که دلت باهاشه، چون روحیه خیلی مهمه

ولی من اگر بودم و قبلش برام کارهای تشخیصی دیگه انجام نشده بود، لاپرا قبول نمیکردم. مثلا عکس رنگی، هیسترو، ام آر آی و .... میتونه خیلی چیزا رو نشون بده

یکی اگر همه اینارو انجام داده مشکلی نبوده بازم انتقال هاش منفی میشه، شوهرش هم مشکلی نداره، خوب دیگه واقعا لاپرا تشخیصی لازم داره

در نهایت اگر حالت با اون مرکز خوبه برو ایشالا که اولین انتقالت اونجا کلا آخریش باشه و مامان دو قلوها بشی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه عزیزم♥️ خداروشکر ذخیره تخمدانت خپب باشه برای تعیین جنسیت خیلی خوبه   منم دوت ...

منم دوتا دختر دارم و تا الان دوبار ای وی اف انجام دادم که نا موفق بود

دخترا من روز پنجمم چرا علائم ندارم 😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها خوبین  آزمایشم دو برابر شده الان همسرم رسید  ولی بازم تیتر کمه بچه ها تروخد ...

نگار جون خداروشکر ...ببین یعنی همش داشتم دنبال پیامت که بگی تیترت بالا رفته می‌گشتم خدا رو شکر ..دیگ استرس نداشته باش همین طوری می‌ره بالا ..عزیزم انشاءالله سالم میگیری بغلت 😍🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستای گلم عدد بتا 506 روی هشت روز پانزده انتقال ینی چند قلو گرفته؟؟ سه تا جنین انتقال داد ...

مبارک باشه عزیزم.. انشالله بارداری راحتی داشته باشی😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم رفتی سونو

سلام گلم خوبی

اره رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود

فقط  یه هماتوم داشتم که گفت دوهفته دیگه بیا دوباره چک کنیم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ن بابا چی مبارکه زنگ زدم رویان میگ کمه احتمال اینک نمونه زیاده

عزیزم اولا تبریک میگم مثبتی دوما این مهمه که دوبرابر شده این یعنی داره رشد میکنه و کم کم داره بتا بالا میره  چرا خودتو عذاب میدی من خودم یادمه اونایی که با من بودن خیلی هاشون بتاشون از من خیلی کمتر بود که همش تکرار میکردن ولی من از همون اول بتام برا روز 17 حدودا 1278 بود که اصلا لازم نبود تکرار کنم ولی آخرش چی شد برام نموند سقطش کردم ببین خدا بخواد هیچی جلودارش نیس پس آرامش داشته باشه دلم روشنه مامان شدی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای گلم عدد بتا 506 روی هشت روز پانزده انتقال ینی چند قلو گرفته؟؟ سه تا جنین انتقال داد ...

مبارکه عزیزم

منم سه تا انتقال دادم

روز ۱۳ بتام ۲۵۰۰ بود ی قلوعه

از رو بتا نمیشه گفت

الهی سالم باشن هر چند تا که هستن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم خوبی اره رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود فقط  یه هماتوم داشتم که گفت دوهفته دیگه بی ...

ای جانم چشم و دلت روشن. خدا برات حفظش کنه. چند هفته ای الان؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام گلم خوبی اره رفتم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود فقط  یه هماتوم داشتم که گفت دوهفته دیگه بی ...

سلام تبریک میگم عزیزممم الهی شکر قلبشم تشکیل شده نگفتم نگران نباش احتمالا هماتوم باشه انشاالله قلبش 120 سال برات بتپه خوشحال شدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای جانم چشم و دلت روشن. خدا برات حفظش کنه. چند هفته ای الان؟ 

سلام سارا خوبی 

سارا من دو بار سوپ خوردم توش هویج ریختم 

امروز هم خوشت هویج خوردم اشکالی نداره