2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
سلام خانوما من قبلا سردی معدم خیلی زیاد بود سردی میخوردم اب دهنم زیاد میشد و میخواستم بالا بیارم الا ...

چرا گرمی نمیتونی بخوری عزیزم تورک آنا چون طبعش سرد بود تا مدتها بعد مثبت شدنش همش گرمی میخورده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز هجده عزیزم  

انشاالله میره بالا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
صبح ها که میرم سرکار از 12 تا 3 برسم خونه از کمردرد میمیرم

خوشبحالت میری سره کار اینجوری سرت هم گرم میشه 

گلم اگه نشستنی هست کارت مشکلی پیش نمیاد 

اما مطمئنم باش جواب میگیری چون مشغولی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من و خانواده ک حالمون خوب بود  رویان انقد تو دلمو خالی کرد انگار دنیا رو سرم خراب شد جا ...

نترس یواش یواش میره بالا

خواهر زاده م ده روز از موعدش گذشته بود ۴۴بود 

بعده پنج روز ۱۲۴شد

الان ۴ماهه بارداری

بی بی چکت مثبته اگه آره نگرانی نداره

تو مواقعی بتا کم کم میره بالا

نترس یواش یواش میره بالا خواهر زاده م ده روز از موعدش گذشته بود ۴۴بود  بعده پنج روز ۱۲۴شد ال ...

سلام گلم در چه حالی؟

نی نی ها چطورن؟

منم امروز علائمی ندارم جز سیته درد

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
چرا گرمی نمیتونی بخوری عزیزم تورک آنا چون طبعش سرد بود تا مدتها بعد مثبت شدنش همش گرمی میخورده 

ممنون عزیزم چی بخورم به نظرت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
مرسی عزیزم و یه سوال دیگه نوبت هاشون چطوریه همسرت هم میومد باهات مطب یا همراه اجازه نمیدن  اگه ...

عزیزم من جمع بستم تا روز مثبت شدنم دقیقا ۲۷ میلیون هزینه کردم با همه چی از ویتامینا و داروها و هر چی که فکر کنی من بیمه هم نداشتم آزاد بود برام 

بچه ها کسی میدونه کی باید برم برای اولین سونوگرافی 

مبارکت باشه گلم. ازمایشت رو باید ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنی و یک هفته بعدش بری سونو زود نرو من زود رفتم چیزی ندید.

مبارکت باشه گلم. ازمایشت رو باید ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنی و یک هفته بعدش بری سونو زود نرو من زود رفتم ...

ممنون عزیزدلم انشالله جواب مثبت تمام بچه های این تاپیک

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
میشه از علایمت دز این دو هفته بگی؟ استراحت مطلق بودی؟؟؟ 

استراحت مطلق نبودم

یه دختر دیگه هم دارم دوسال نیمشه نمیتونستم کامل استراحت کنم 

ولی اصلا به خودم فشار نیاوردم 

از روز دوم سوم کمر درد داشتم گرفتگی زیر شکم داشتم و درد داشتم توی رحم مثل روز اول پریودی گرفتگی و درد خیلی خفیف داشتم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
اره عزیزم همون منظورمه

چیکا جون شما هم چهارتا بتامتازون داشتید هر 12ساعت؟ 

آخه اینجا و طبق گشتنم تو گوگل همه ۶تا داشتن که سه تا زدن بیستوچهارساعت بعد سه تا دیگه. ولی دکتر بمن چهارتا داده و گفته هر ۱۲ساعت.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت