2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
سارا جون عفونت ادراری رو از کجا فهمیدی؟ علامتی داشتی؟ چه آزمایشی دادی فهمیدی؟

نه عزیزم هیچ علائمی نداشتم

ازمایش ادرار دادم فهمیدیم

فقط دو روزه گاهی اوقات درد پریودی دارم میاد و میره 

ولی حدود دوماه میشه که انگار عفونت ادراری دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین با همه چی از روز اولی که رفتم تا همین دیروز فکر کنم حدود ۲۷ حالا قراره توی یکی دو روز آینده همه ...

پس این فقط هزینه های درشت و شامل میشه مثلا خرید ویتامین ها سونو و ویزیت ها امپول های پانکچر 

من پارسال از شهرستان میرفتم مام و ۱۱ تا جنین داشتم و سه بار انتقال دادم و یه بارم هیسترو شدم همه با هم شد ۵۲ حتی با ازمایش های بتا بارداری که دادم 

البته من فقط ۶ تومن پول امپول پرگووریس دادم که برای پانکچر میخواستم 

الانم یکی بهمون مرکز نوید و معرفی کرده دکتر کشاف که کلا همه مریض هارو چه مشکل داشته باشه خانم چه نه باید اول لاپراسکوپی کنی که پرسیدم دوماه پیش هزینش ۱۷ تومن میشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طوطیا جون سرم اثرش تاچندوقت توبدن میمیونه؟؟

حدودا چهار هفته ولی من دکترم نظرش این بود هر سه هفته یکبار تزریق کنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
میگم بچه ها من هیچ لک و خونریزی ندارم و بدجور فکرم درگیره آخه همه بچه ها اینجا تا جایی که یادمه لک ی ...

عزیزم منم نداشتم نگران نباش خداروشکر کن خونریزی نداری بچه ها لک میبینن بیچاره ها کلی استرس میگیرن

لک ربطی به قلب نداره اون هماتومه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حدودا چهار هفته ولی من دکترم نظرش این بود هر سه هفته یکبار تزریق کنم 

عزیزم من ۲۴ ماه قبل تزریق کردم فردا قراره برم واکسن بزنم فکر میکنی مشکلی نداشته باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من چندروزه ترشحام خیلی زیاد شده متنفرم از ترشح، بنظرت سفکسیم بخورم کلا خشک کنه ترشحامو؟

نه عزیزم سرخود دارو نخور

میگم بچه ها من هیچ لک و خونریزی ندارم و بدجور فکرم درگیره آخه همه بچه ها اینجا تا جایی که یادمه لک ی ...

عزیزم تبریک میگم

خودزنی نکن دیگه. دنبال لک میگردی که استرس بگیری؟ قلب نازنینش حتما تشکیل میشه. مثبت باش

من الحمدالله هیچ لک و خونی تا الان ندیدم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم باید دکترت یه نامه بده که به این دارو نیاز داری بعد پروندتو کامل با آزمایش های ایمنی انعقادی م ...

سلام عزیزم دکترم برام نوشته گفته سه تا باید تهیه کنم حتی دستور بستری شدن هم داده برا تزریقشون ولی هرجا زنگ میزنم میگن نداریم 

باید برم سازمان غذا و دارو تهران؟ آخه من شهرستانم

😍😍خدایا شکرت
پس این فقط هزینه های درشت و شامل میشه مثلا خرید ویتامین ها سونو و ویزیت ها امپول های پانکچر  م ...

نه عزیزم این همه خرجایی که کردم همه چیز حتی سرنگ هم میخریدم نوشتم حالا فردا حتما جمع میبندم بهت میگم

چقد هزینه هاتون زیاد شده چه خبره من حتی ویتامینای همسرمم حساب کردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم تبریک میگم خودزنی نکن دیگه. دنبال لک میگردی که استرس بگیری؟ قلب نازنینش حتما تشکیل میشه. م ...

مرسی فدات شم.

اه واقعا خدا رو شکر 🧿🧿

انشالله عزیزم ممنونم که گفتی خیالم خیلی راحت شد. دسته خودم نیست ولی الان خیلی آروم شدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا رو شکر خیلی ارومتر شدم مرسی عزیز دلم

اره عزیزم نگران نباش قربونت