2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047187 بازدید | 684580 پست
منم هفته آینده میرم دوباره پیش دکترم هم میگم عفونت ادراری رو بنویسه هم دفع پروتئین رو 

اگه ورم یا تاری دید یا سرگیجه یا فشار خون نداری نگران نباش

اما خوب بدی آزمایشش رو خیالت راحت تره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دلم گرفته این روزا مثل بچه ای هستم که از مامانش جداش کردن و میخوان با اسباب بازی و پارک و خوراک ...

ان شالله خدا به دلت آرامش بده. واقعا سخته. ان شالله جاش برات خیلی زود پر بشه

خدایا شکرت
دختر لک و خونریزی با هماتومه ادم نصف عمر میشه. دعا کن بارداری راحت و بی دردسری داشته باشی 

چشم فدات شم گفتم شاید مشکلی هست که من ندارم آخه همتون داشتید. انشالله که هممون بارداری راحتی داشته باشیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اینقدر خانوم و صبوری فک میکردم بزرگتر سنت خیلی اوکولویی که    

مرسی عزیزم عزیزدلم

لطف داری

والا من اینقد از بچگی دردکشیدم که دیگه صبور و با تجربه شدم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من موهام خیلی داره میریزه برا شما هم اینطوره؟

نه من فعلا نرماله. البته من بعد زدن امپول میکرورلین دیگه مویی برام‌نمونده خدا کنم دیگه نریزه. به دکترت بگو شاید ویتامین بده بهت 

قربونت برم عزیزم من دیروز بهم گفت ۵ هفتم انشالله. الهی فدات بشم من به خدا خیلی دعات میکنم الهی به ح ...

مرسی مهربونم تموم تلاشم اینه که افسرده نشم همش به خودم میگم چند ماه دیگه دوباره مامان میشی اون بچه یه مامان افسرده نمیخواد مامان افسرده دوس نداره فعلا مشاوره میرم فقط دلم میخواد زود بگذره این روزها

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی مهربونم تموم تلاشم اینه که افسرده نشم همش به خودم میگم چند ماه دیگه دوباره مامان میشی اون بچه ی ...

آفرین همین که داری تلاشتو میکنی خیلی خوبه فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی خدا جواب صبرت رو میده انشالله که خدا دلتو به زودی شاد میکنه فدات شم ❤❤❤

مرسی عزیزم عزیزدلم لطف داری والا من اینقد از بچگی دردکشیدم که دیگه صبور و با تجربه شدم

انشاالله از ابن به بعد روزای خوبت باشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نمیدونم فکرم درگیره این لکه که چرا ندارم آخه همه داشتن. ولی چشم سعی میکنم کمتر فکر کنم. تا دیروز گفت ...

تعداد روزهایی که انتقال دادی + سن جنین + 14=سن بارداری

هزینه ی مام مگه چقدر میشه من ابن سینا ۳۰ تومن شد هزینه م  مام خیلی بیشتر میشه ؟

نه عزیزم فکر نکنم بیشتر بشه تو این گروه خیلی از بچه ها مام بودن یه سوال بپرس بیان تا جوابتو بدن از هزینه هاشم بگن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آره عزیزم‌ من راحت میخرم خارجیشو تهران که هست 

دکترتون گفتن خارجی بگیرین یا خودتون خواستین ؟

من انتقال قبلیم ایرانی خوردم اگه خارجی بهتره این دفعه خارجی بگیرم