2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047269 بازدید | 684585 پست
با چه بدبختی و زور  دو بسته بیشتر نشد اونم گرید بی سی ا

ناشکری نکن عالیه منم کلا ۷ تا داشتم تو فقط یکیشون بستته خدا رو هزار مرتبه شکر انشالله انتقال میدی و بار اول مامان میشی❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مبارکه‌مامان‌سارای‌عزیز خداروشکر‌‌که‌مامان‌شدی. خیلی‌به‌فکرت‌بودم.‌. ازدکترت‌برامون‌بگو.. ایمنی‌ ...

مرسی صاحل جان ممنونم انشالله به زودی قسمته خودت میشه. بله عزیزم اعتقاد داره و هر چی رو بهش بگی برات مینویسه و دارو میده. نوبت دهیشم راحته روزای زوج هستن.❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای سلام جونم خوبی عزیز دلم توی پیامم منظورم از ستاره تو بودی ولی اشتباه نوشتم آ رو باید بهش اضاف می ...

قربونت برم عزیزم .ممنونم که به یادمی .انشالله که همه دوستان نتیجه بگیرن و طعم مادر شدن رو بچشن .فرزی جون هم خیلی زود خوشحالمون کنه 

البته یادمه قرار بود آذر ماه انتقال بدی از اون موقع منتظر خبر خوبت بودم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خیلی خوشحالم برات بالاخره نتیجه لطف خدا و  زحمتاتو ان شاء الله به سلامت در آغوش میکشی   & ...

مرسی مامان مهربون خدا رو هزار بار شکر کردم. انشالله الهی آمین. انشالله خودتم به سلامتی این مدت رو بگذرونی و صحیح و سالم نی نی رو بغل بگیری😚😚

غیر از اون چه علائمی داشتی گلم..من دیروز روز چهارم سمت چپ تیر مزکشید و تو واژنم سنگین بود

علایم امیدوار کننده ای داری.

یبار قبل صبحانه چشام سیاهی رفت.چنبار هم دلم درد خففففففیف .چون من زیاد با درد پریودی اشنا نبودم.دلم کمی بزرگ شد.

ولی علایم هفته دوم هست و هر کسی با کسی دیگه علایم یکسان نداره.ولی تکرر ادرارم امیدوارم کرد.روز ۸ و ۹ بود

😉

قرص ایزوکسوپرین هستش حتما من اینو از ۲۷ هفته خوردم تا اخر. ببین دردی که مداوم باشه بگیره ول کنه تایم ...

بله درسته همین قرصه چجوری برای شما تجویز کردن متاسفانه من دیروز داروهامو گرفتم ولی دکتر نحوه مصرف رو ننوشته بود تونسخم راجع به این قرصم من یادم رفته که گفت چندتا و چجور بخورم فقط یادمه گفت هروقت درد داشتی. چیکا جون توروخدا مند ببخش خیلی اذیتت کردم امروز اینم بپرسم دیگه قول میدم مزاحمت نشم😅

دردی که سریع ول کنه اون درد حساب نیست درسته؟ 

دردی که مثلا هر یکربع یکبار بگیره اونو باید حساب کنم؟

ممنون میشم اینارو ج بدی و بگی چندتا میخوردی چجوری

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مباااااااارکت باشه خواهرگلم خیلی برات خوشحالم ازته دلم از خدا میخام دل تک‌تک بچه های نی نی سایت شاد ...

قربونت برم آجی مهربون و خوش قلبم انشالله به زودی قسمته خودت میشه من برات کلی خوشحالی میکنم. الهی آمین😚😚😚😚

سلام عزیزم شکر خدا شکر خدا  برات خوشحالم  سارا جان منم روز ۴انتقالم  ترس تو وجودم ...

سلام به روی ماهت فاطمه جونم به سلامتی گلم ای جانم انشالله که الان نی نیا دارن تلاششون رو میکنن بمونن پیش مامانشون مگه میشه استرس نداشته باشیم مگه میشه نگران نباشی منم داشتم ولی تا میخواستم نا امید بشم پناه میبردم به خدا تو هم توکلت به خدا باشه نبینم غصه بخوری انشالله با خبر خوب مثبت شدنت اشک شوق بریزم. 

ممنونم بابته تبریکت عزیز دلم

فدات شم گلم💋💋💋🙏🙏🙏 خیلی برام دعا کنیا 🙏 فردا بتام خوب باشه ایشاالله 💜 

من حالتو درک میکنم عزیزم منم روز ۱۰ بتام ۲۵ بود تازه جنینام بلاست بودن مال تو دو روزس قربونت برم مطمینم دو برابر میشه اونوقت نمیدونی گریه کنی بخندی چیکار کنی. چشم حتما برات دعا میکنم گریم گرفت به خدا. فردا لحظه شماری میکنم که بیای با گریه شوق

@داداشمممم     عزیزممممم تبریک میگم، امیدوارم دوران بارداریت راحت باشه و صحیح ‌سالم نی ن ...

ممنونم نغمه جانم انشالله به زودی به خودت تبریک بگم گلم. مرسی جونم الهی آمین 

واقعا من تو خیلی از اتفاقای زندگیم از عمق وجودم کمبودشو حس کردم یه نعمته بزرگیه بنظرم

ول کنید تو رو خدا... خواهر ندارید یکی کمتر زخم زبونتون میزنه. من خواهرم خیلی مظلوم و ساکته... خودش هم نازا هست. حالا وقتی من برای بار دوم منفی شده بودم یه روز که روحیه ام داعون بود یکی شام دعوتمون کرده بود. شوهرم گفت بریم تا حال هر دوتامون یکم بهتر بشه. رفتیم و اونجا همش چشمش به صورت شوهرم دوخته بود... برگشت تو جمع به من گفت شوهرت رو میبینم بغضم میگیره... اخه طفلی خیلی جوونه حالا مجبوره بخاطر تو از نعمت پدر بودن محروم باشه. دلم شکست اما به روش نیاوردم که خودت 12 ساله که نازایی و مشکل هم از خواهرم هست. بعدش من تو هزینه های درمان کم اورده بودم گفت من نذر دارم و برو دنبال درمان پول میریزم به کارتت اما بعد از چندین وقت فقط 7 تومن داد. بعدش که منفی شدم دلم شکسته بود و ... یه روز برام شماره کارت فرستاد و گفت هر وقت تونستی پولم رو پس بده... 😢😢😢 بحثم پول نیست اما اینکه چون منفی شدم پولش رو خواست اذیتم میکنه... دیگه تصمیم گرفتم حرفهامو به کسی نگم حتی خواهر و مادر... به درد خودم بسوزم بهتره 😔😔😔😔

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
عزيزدلم خيلي برات خوشحال شدم بهت تبريك ميگم اميدوارم به سلامتي بغلش كني    

قربونتون برم ممنونم گلم انشالله به حق علی خودتم به زودی این لحظه شیرین رو تجربه میکنی فدات شم