2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047378 بازدید | 684596 پست
باشه چشم توی یه پست میذارم تگت میکنم حتما امروز میگم

سارا جان بگو دیگه قشنگم

ماها که انتقال دادیم منتظز تجربیاتت هستیم که زودتر انجام بدیم😅

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون منم پلی کیستیک بودم بخاطر همین از قبل انتقال متفورمین میخوردم تا همین الان دکتر گفت یک هفته ...

من چندین سال متفورمین خوردم برای پانکچر که رفتم روزی ۴ تا میخوردم دکتر گفت کم‌کم قطعش کن یکی یکی کم کرد و بعد قطع کرد و بعدش یه ازمایش کلی و قند برام نوشت و دیگه کامل قطعش کرد

خداياشكرت....❤️ 
من چندین سال متفورمین خوردم برای پانکچر که رفتم روزی ۴ تا میخوردم دکتر گفت کم‌کم قطعش کن یکی یک ...

سلام چیکا جانم خوبی؟دوقلو ها خوبن؟

میگم من ۵ روره انتقال دادم عزیزم

علائم خاصی ندارم

فقط دیروز توی واژنم گاهیی یه جوری میشد

شما علائمت از روز چند شروع شد و چیا بود علائمت؟

چیکا جان شما شیاف داشتی یا امپول؟ با چه دوزی بود؟ تا اخر بارداری داشتی؟

من هم شیاف داشتم هم امپول. امپولم تا ۱۰ هفته اینا بود زدم شیاف شد روزی ۳ تا من تا ۲۶ هفته اینطورا استفاده کردم دکتر گفت دیگه احتیاجی نیست اما من هروقت درد داشتم استفاده میکردم

خداياشكرت....❤️ 
اخی عزیزم چقد خوشحال شدم برات ان شاء الله به سلامت زایمان کنی

عزیزم میگم شما موقع انتقال علائم داشتی؟

از روز چندم؟

چه علائمی؟

سلام عزیزم قربونت برم تو چطوری در چه حالی؟انشالله که خدا دامن همه ی منتظرا سبز کنه 

مرسی عزیزم خوبم شکر خدا هم جسمی هم روحی بهترم به نسبت قبل فعلا در حال استراحتم تا بعد عید مرکز گفت باید اردیبهشت بیای که 6 ماه از سقطط بگذره آمییییییین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت گلم نه یکطرفه نیست درد تو رحمم هست ولگنم درست مثل قبل پریودم  خدا کنه فقط قلبش تشک ...

نکران نباش عزیزممم انشاالله هیچی نیس دلتو قرص کن انشاالله قلب کوچیکشم برات میتپه 120 سال 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

عزيزدلم خيلي برات خوشحال شدم بهت تبريك ميگم اميدوارم به سلامتي بغلش كني  

من هم شیاف داشتم هم امپول. امپولم تا ۱۰ هفته اینا بود زدم شیاف شد روزی ۳ تا من تا ۲۶ هفته اینطورا اس ...

چیکا جون دکترت شیاف منو قطع کرد بعد گفت در صورت درد یه قرص نوشت برام گفت اونو بخورم من اصلا نمیدونم چجور دردی رو باید درد بدونم و قرص بخورم😅

شیافم میشه یعنی موقع درد گذاشت؟ بمن فقط گفت قرص از شیاف هیچی نگفت آخه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من چندین سال متفورمین خوردم برای پانکچر که رفتم روزی ۴ تا میخوردم دکتر گفت کم‌کم قطعش کن یکی یک ...

مرسی که جواب سوالامو میدی عزیزدلم خدا نی نیای نازتو برات حفظ کنه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام چیکا جانم خوبی؟دوقلو ها خوبن؟ میگم من ۵ روره انتقال دادم عزیزم علائم خاصی ندارم فقط دیروز تو ...

سلام عزیزم قربونت. خوبن الحمدالله. الهیییی بسلامتی مامان خانم من علائم خاصی نداشتم فقط روز ششم اینا بود تو خواب پهلودرد شدید گرفتم از دردش بیدار شدم گاهی هم تخمدانام تیر میکشید. انشاالله همه چیز عالیه نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم خوبی؟؟شما با دکتر رزاقی انتقال دادین؟؟میشه بپرسم که چطور دکتریه؟؟کاربلده؟؟آمار مثبتاش چطوره؟؟ج ...

قربونت عزيزم

بله من با رزاقي پانكچر و انتقال دادم. ايمني رو كامل چك ميكنه و متناسب با مشكل از 2 ماه قبل از انتقال دارو ميده. با دقته و با سواد و خيلي هم دكتر آروم و با حوصله اي هستش

آمار مثبت هاش رو ندارم ولي كسايي كه با من انتقال دادن مثبت شدن به جز من

دكتر از 20اسفند به مدت يكماه نيست.يكم وقت گرفتن ازش سخته فقط روزهاي دوشنبه از ساعت 2-3 وقت ميده خيلي تلفن اشغاله من بار اول بعد از چهارهفته موفق شدم وقت بگيرم بايد سعيت رو بكني و با چند تا موبايل مدام تلفنش رو بگيري

فكر ميكنم بخش جنين شناسي بيمارستان بهمن خوبه يادمه سيلويا هم ازش تعريف ميكرد.دكتر جنين شناسش حسيني دكتر خوبيه من 9 تا تخمك داشتم 8تا جنين شد