2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
آره عزیزدلم من الان ۲۱ هفته ام دورت بگردم خداروشکر براشمام خوبه 

قربونت برم عزیز دلم....ایشالله که نینی هامون رو صحیح و سالم بغل میگیریم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اها چه خوب ایشالله برا منم بره بالا.......امروز من رفتم پیش دکترم گفت الان جون هماتوم داری کاری نمیش ...

بستگی به نظر دکتر داره

فکر کنم تا قبل ۲۳_ ۲۴ هفته جا داره 

بله  یکی از دوستان اینجا هم بعد از برطرف شدن هماتوم سرکلاژ کرد

ان شاء الله بخیر بگذره 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم خوبیم ما هم. حتما دعا میکنم حتما. نگران نباش، این روزا به تندی برق و باد میگذرن و عزیزای دل ...

اخه تو چقد مهربون و خوبی فرشته نازنین ....ایشتلله خدا حافظ نینی جون باشه.....چشم من همیشه دعاگوی منتظرا هستم چون خودم سالها انتظاار کشیدم و میفهمم چه حالی هست..   از تو هم ممنون که همیشه با مهربونی دوحیه میدادی و کمک میکردی ......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ساقی جون کلا آزمایشش آزاده با دفترچه حساب نمیشه مگر اینکه تکمیلی داشته باشین ببرین بیمه یه مبلغی بهت ...

چشم فدات شم خیلی ممنون که زحمت کشیدی  ..حتما فردا زنگ میزنم و میپرسم ......اره عزیزم میدونم این بیمه فقط نمایشیه ....☺

سارا جونم خیلی برات خوشحالم خیلیییی زیااااد الهی بارداری خوب و راحتی داشته باشی و یدونه جوجتو سالم ...

سلام عزیزم دلم قربون خوشحالیت قربون دل مهربونت ممنونم

انشالله الهی آمین. سارای عزیزم‌انشالله به سلامتی بهار خاله رو به دنیا میاری عزیزم دعاگوتم همیشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بستگی به نظر دکتر داره فکر کنم تا قبل ۲۳_ ۲۴ هفته جا داره  بله  یکی از دوستان اینجا هم ب ...

قربونت برم عزیزم ممنون از دعای قشنگت.....ایشالله که نینی نار تو هم صخبح ک سالم بیاد بغلت

@sogoli6369   هر کاری کردم ریپلای نمیشد 

😊😊😊😊

چرا نرفتی مگه نباید اول بری ساک رو ببینه؟ من همش دعا میکردم تا دیروز لک ببینم یا خونریزی کنم تا خوشحال بشم اخه میدیدم همه بچه ها یا لک دیدن یا خون که بچشون سالم بوده خلم دیگه البته الان دیگه میگم نه 🤭

خواهرای گلم من شوهرم توی سایت المانی خونده که نصرف منیزیم باعث بلند شدن سرویکس میشه ...من امروز به دکترم گفت منیزیم برام بنویس که ننوشت ...البته من نگفتم برای سرویکس ......حالا به تظر شما من اگه سرخود منیزیم بخورم مشکلی پیش میاره؟.....الان تو هفته ۱۳ هستم

@sogoli6369   هر کاری کردم ریپلای نمیشد  😊😊😊😊 چرا نرفتی مگه نباید اول بری ساک رو ب ...

والا ازمایش مثبت شد زنگ زدم مرکز گفتن ده روز دیگه بیا سونو

منم دیگه برا فردا که‌میشه ۸ روز وقت گرفتم طاقت نیاوردم تا ده روز

دعام کن اوضاعم اوکی باشه با این دردا و لکه بینی ها خیلی میترسم

وای دختر خوب برو خداروشکر کن لکه بینی نداری

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
خواهرای گلم من شوهرم توی سایت المانی خونده که نصرف منیزیم باعث بلند شدن سرویکس میشه ...من امروز به د ...

مکمل ها مون منیزیم داره اکثرا پرگنالر و ...همه دارن اما نمی دونم میشه جدا خورد یا نه ؟

سلام بچها سفالکسین۵۰۰ توبارداری ضرر نداره؟؟ امروز صبح از خونه دراومدم خوردم زمین بدجور زانوم زخم شد ...

نه عزیزم

گاهی برای عفونت ادراری تو بارداری هم میدن

اما برای اینکه مطمئن بشی با مرکز مشورت کن

والا ازمایش مثبت شد زنگ زدم مرکز گفتن ده روز دیگه بیا سونو منم دیگه برا فردا که‌میشه ۸ روز وقت گرفت ...

به سلامتی عزیزم انشالله فردا قلب خوشگلش رو میبینی منم دکترم اول گفت دو هفته دیگه بیا بعد یهو گفت نه سه روز دیگه بیا ساک رو ببینم خیالم راحت شه فکر کنم چون بتام کم بود و اینکه بار اول فقط ضخامت بالای رحمو دید نظرش عوض شد ولی واسه تو بهتره حالا منم تا ۱۰ روز دیگه دق میکنم 

ممنون گلم سوال دومم جواب میدی

عزیزم من که میرفتم مصطفایی باردار های مشایخی رو قبول نمیکرد و ویزیت نمیکرد باید با همون مشایخی ویزیت بشید

مشایخی خیلی دکتر خوبیه یذره از مصطفایی بداخلاق تره ولی خیلی مسلط تره بهتره سونوهاتو با همون مشایخی بری 

واسه ان تی میفرسته داپلر 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍