2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047458 بازدید | 684604 پست
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم من متاسفانه منفی شدم و نا امید از همه جا ...ولی خبر باردلر شدنت که دیدم امیدوار شدم خدا برات نگهش داره و سالم بغلش کنی نی نی نازت عزیزم برا هممون دعا کن ...دکترت کیی بود عزیزم ؟و کارایی که انجام دادی و داروها ...بگو ممنونم میشم ..من دیگه جنین ندارم و میخوام بیام تهران واسه پانکچر مجدد ولی خیلی میترسم

سلام عزیزم، چه خبر خوبی😍 تبریک میگم، خیلی برات خوشحال شدم، انشاءالله به سلامتی این دورانو بگذرونی🙏 ...

سلام به روی ماهت عزیزم قربون محبتت ممنونم. انشالله به حق فاطمه زهرا نی نیت رو صحیح و سلامت بغل کنی. خدا رو هزاران بار شکر که جواب ام آر ایت خوب بود ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بانو خوبی شما دوباره پانکچر کردی کدوم مرکز رفتی و چند تا جنین شد برات؟

سلام ممنون من میلاد اصفهان روز اننقال جنین شناس گفت جنین زیاده ۱۴ تا تخمک داشتم ولی رشدشون کنده هیچکدوم قابل فریز نیستن ۴تاشو انتقال دادن

یا رب العالمین
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

وای عزیزم😍بسلامتی خیلی خوشحال شدم انشاءالله بقیه راهو بسلامتی سپری کنی 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم خیلی بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم من متاسفانه منفی شدم و نا امید از همه جا ...ولی خبر باردلر ...

عزیزم خیلیییییی متاسفم بله فهمیدم منفی شدی و خیلی قلبم شکست انشالله که به زودی خدا دلتو شاد کنه ولی لطفا یه جای خوب برید و اشتباه منو نکنید منم بار اول یه بار میکرو ابن سینا انجام دادم منفی شد و دوباره از نو جای دیگه شروع کردم. من پیش دکتر شهلا اسرافیلی رفتم مطبشون و پانکچر انتقال رو بیمارستان عرفان انجام دادن. اول خدا بعد خانم دکتر حرف نداشتن 

الهی قربونت خیلی هم زحمت کشیدی وقت گزاشتی.....ایشالله خدانگهدار نینی گلت باشه.....خوب پس هدارو شکر خ ...

آره عزیزدلم من الان ۲۱ هفته ام دورت بگردم خداروشکر براشمام خوبه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای عزیزم😍بسلامتی خیلی خوشحال شدم انشاءالله بقیه راهو بسلامتی سپری کنی 

قربونت برم ممنونم انشالله به زودی زود قسمته خودت و یه انتخاب درست میکنی و شروع میکنی عزیزم و خبرای خوب بهمون میدی

عزیزم خیلیییییی متاسفم بله فهمیدم منفی شدی و خیلی قلبم شکست انشالله که به زودی خدا دلتو شاد کنه ولی ...

سلام سارای عزیزم

نمیدونی چه حالی شدم وقتی پیامتو دیدم😍

خداروهزار مرتبه شکر عزیزم

واقعا برات خوشحالم

من ۴ روزی هست انتقال دادم

تو این حال قشنگ حسابی دعام کن

وقت کردی بیا از کارای قبل و بعد انتقال و علائم و روز شروع علائمت بگو برام

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

سلام عزیزدلم😍😍😍 ای جوووووووون دلم خدایا شکرت

خیلی خیلی بهت تبریک میگم ساراجونم الهی که ۸ ماه دیگه صحیح وسلامت نی نی نازتو بغل کنی وبارداریه خیلی خیلی راحتی داشته باشی

چقدر دختر چشم انتظارت بودیم همگی بخدا همش میومدم تاپیک سر میزدم امروز برا خبر خوش شما ونگار جون😍😍😍

الهی که روزی همه چشم انتظارا این لحظه ها وروزای شیرین

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربونت برم ممنونم انشالله به زودی زود قسمته خودت و یه انتخاب درست میکنی و شروع میکنی عزیزم و خبرای خ ...

عزیزدلم ممنون انشاءالله دعام کن بتونم انتخاب درستی داشته باشم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام سارای عزیزم نمیدونی چه حالی شدم وقتی پیامتو دیدم😍 خداروهزار مرتبه شکر عزیزم واقعا برات خوشح ...

سلام به روی ماهت. مرسی فدات شم 

به حق علی به حق فاطمه زهرا اینبار مامانی. چشم حتما من همتون رو دعا کردم هیچ کس رو جا ننداختم. به سلامتی فدات شم انشالله ۱۰ روز دیگه برات کلی اشک شوق میریزم چشم همه رو توی یه پست مینویسم قربونت برم فقط بسپار به خدای بزرگ همه چی حله برات

سلام عزیز مهربونم ..... .....چقد خوشحال شدم اسم کاربریت رو دیدم عزیز دل خواهر.....خودت خوبی؟نی ...

عزیز دلم خوبیم ما هم. حتما دعا میکنم حتما. نگران نباش، این روزا به تندی برق و باد میگذرن و عزیزای دلت رو به سلامتی بغل میگیری. برای دوستای منتظرمون دعا کن ساقی جانم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
با بیمه تامین اجتماعی ۳۷۰۰ شد؟......حالا فک کنم برا من بیشترم بشه دوقلو هست 

ساقی جون کلا آزمایشش آزاده با دفترچه حساب نمیشه مگر اینکه تکمیلی داشته باشین ببرین بیمه یه مبلغی بهتون برگردونن 

فردا زنگ بزن آزمایشگاه نیلو بپرس همه چیو واینکه دوقلو بیشتر حساب میشه یانه البته فکر نمیکنم بیشتر بشه