2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047502 بازدید | 684604 پست
بچه ها من ۲۵ هفته و ۳ روزم از صبح درد پریودی دارم میاد و میره و حس گرفتگی شکم دارم طبیعبه؟ @berenj ...

از حالت معمول بنظرت بیشتره؟ اگه اره اطلاع بده یه شیافی هست جلو انقباض میگیره. 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا ۱۶ هفته اینا این درد رو داشتم بعدش خوب شد الان دوباره از صبح گرفتم حالت انقباض نیست درد پریودی میاد و میره

من دو روز دیگه ۶ ماهم تموم میشه ممکنه بخاطر اون باشه؟یعنی ماه درد باشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

شوره جون من تو سیکل پانکچرم البته فعلا آمپولام شروع نشده ، میگم این ۴۵ روز که مونده تا پانکچر ، حموم دادن دخترم بد نیست برام‌.‌۷ سالشه ، بعدشم اینکه هفته ای دو سه بار میبرمش . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من تا ۱۶ هفته اینا این درد رو داشتم بعدش خوب شد الان دوباره از صبح گرفتم حالت انقباض نیست درد پریودی ...

ممکنه باشه منم یه روزی داشتم دیدم سر تاریخ پریودیمه. 

خدایا شکرت
ممکنه باشه منم یه روزی داشتم دیدم سر تاریخ پریودیمه. 

مرسی عزیزم منم حدودای تاریخ پریودمه

حالا فردا باید برم بیمارستان واسه چکاب میگم ببینم چی میشه

ان شاالله همه باردارا بسلامتی فارغ شن بارداری هرروزش استرسه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی دعام کن عزیزم دیگه میرم سراغ رژیم و ورزشم تاببینم بعدا چی میشه بابا همسنای ما تازه دارن ازدواج ...

دیگه قسمت ما بود از اول ازدواج تو مطب دکترها باشیم. چاره ایی نیست. ان شالله اخر این انتظار برات شیرین تموم بشه. رژیم خیلی تاثیر داره سالم خوری . ان شالله خدا برات معجزه کنه

خدایا شکرت
شوره جون من تو سیکل پانکچرم البته فعلا آمپولام شروع نشده ، میگم این ۴۵ روز که مونده تا پانکچر ، حموم ...

نه مشکلی نداره عزیزم‌. فقط اخرای پانکچر تخمدان بزرگ میشه سنگین بلند نکن. دخترتو بلند نکن. خطر پیچ خوردگی تخمدان رو داره. ان شالله بسلامتی برات باشه

خدایا شکرت
ای قربون تو برم  مرسی عزیزم  پیامتو برا مامانم خوندم اشکش درومد...  ایشاالله قسمت ...

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله پس فردا اشک شادی بریزی گلم. ببوس مامان گلتو  .دلم برا مامانم تنگ شد  برم ی زنگ بزنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم منم حدودای تاریخ پریودمه حالا فردا باید برم بیمارستان واسه چکاب میگم ببینم چی میشه ان ش ...

برای ما اینطوره چون بسختی بدست اوردیم دوستم با کفش پاشنه بلند تو ۶ ماهگی تو عروسی میرقصید 😀

خدایا شکرت
زنگ زدم جواب ندادن فردا نوبت دکتر دارم،،پام خیلی درد میکنه میگم عفونت نکنه تا فردا که برم ببینم دکتر ...

بتادین بزن رووش 

اون دکتر هم بالاخره میدونس بارداری که اونو بهت داده فککنم خوردنش ضررش کمتر از نخوردن باشه

منم همینطور عزیزم 🥰😇

به شما هم گفتن تا اخر بارداری هیدروکسی کلروین بخوری؟ امروز تماس گرفتم گفتن تا اخر باردای بخور دفه آخر ویزیت انلاین شدم گفتن تا ۳ ماهه🤔🤔🤔

خدایا شکرت