2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
عزیزم این آزمایش برای آی وی اف خوب و نرماله انشالا این بار نتیجه بگیری 🌹

ممنون عزیزم واقعا ازنگرانی دراومدم.برای طبیعی چطور خوبه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام نیاز جون خوبی میگم الان چند سیکلی؟ منم الدی دارم با دوتا ویال سوپر فاکت 

من امروز۱۴ سیکلم عزیزم ۳ روز دیگه سوپر فکت شروع میشه انشالا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگار جونم برات توسل میخونم انشاالله مثبتی

قربونت برم مهربونم

مرسی ک دارمتون

خدا حاجت دلتونو بده💖💖💖

تمام علایمم قطع شد هیچ علائمی ندارم دیگ... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
قربونت برم مهربونم مرسی ک دارمتون خدا حاجت دلتونو بده💖💖💖 تمام علایمم قطع شد هیچ علائمی ندارم د ...

نگار جون ته دلم امید دارم واست اما واس خودم اصلا 

تصمیمم ندارم برم ازمایش بدم چون خو‌دمو میشناسم منفی بشه حالم خراب میشه😔

سلام بچه ها من ۱۸ هفتمه امروز اکو قلب داشتم بچه همش خواب بود همه چیش خوب بود اما قوس آئورتش به خاطر ...

ملکه جان من دلم میخواد غربالگری نرم، اکو نرم

فقط ساده تحت نظر باشم. به نظرت فکرم احمقانه اس؟

آخه هر کی میری یه چی از توش در میارن و پدر و مادر کلی استرس میکشن ، بعد معلوم میشه الحمدالله مشکلی نبوده. پس این دو هفته اضطراب چی؟ این خودِ خود مشکله

قطعا مشکلی نیست. سعی کن فکرای خوب بکنی و اون کوچولو را اذیت نکنی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
دکتر نصر و اینارو نمیدونم اما کاملا پوشیده میشه و فقط مجرا واژن بازه ...و اینکه همه جا دکتر ژنتیک که ...

من انتقالم با دکتر اقاس دیگه چیکار میشه کرد مجبوریم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نگار جون ته دلم امید دارم واست اما واس خودم اصلا  تصمیمم ندارم برم ازمایش بدم چون خو‌دمو میشنا ...

قربونت برم چرا نامیدی 

بخدا تمام علایمم قطع شد

نگران نباش خداوند بزرگه و کمکمون میکنه

من فقط معده درد اذیتم میکنه... 

بیای خبر مامان شدنتو بدی منو کلی خوشحال کنی... 

قربونت برم چرا نامیدی  بخدا تمام علایمم قطع شد نگران نباش خداوند بزرگه و کمکمون میکنه من فقط ...

ان شالله خبر خوش بدی نگار دیشب خواب میدیم بچمو دادن بغلم اما پتوشو کشیدم کنار عروسک پلاستیکی بود😒

ان شالله خبر خوش بدی نگار دیشب خواب میدیم بچمو دادن بغلم اما پتوشو کشیدم کنار عروسک پلاستیکی بود😒

ای جونننم

ن ایشاالله واقعی خدا بهت میده

و ب زودی نی‌نی میاد و خوشحال میشیم

آناجان دکتر زرنانی چند ماهه کلا گاندی نمیره بجاش رفته بیمارستان محب کوثر یوسف آباد

اا مرسی که گفتی عزیزم من قبلا پیششون گاندی رفته بودم اطلاع نداشتم الان دوستمون که میخواستن با دکتر زرنانی ویزیت بشن رو تک میکنم ممنونم باز😉

@یامنان    

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام بچه ها من ۱۸ هفتمه امروز اکو قلب داشتم بچه همش خواب بود همه چیش خوب بود اما قوس آئورتش به خاطر ...

نگران نباش بخدا همش تنش های الکی میدن جاری من حامله اس اینقد بی خیال اونوقت ماها ملکه جون اروم باش مطمینم  هیچی نیست نی نی هم خوبه خوبه